M-acryl kád

Nézet:
Sorrend:
-5%
Avalon 170x80 cm egyedi akril kád
Avalon 170x80 cm egyedi akril kád fehér előlappal
RRP: 599 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
569 100 Ft
-5%
Balance 160x75 egyedi akril kád
Balance 160x75 egyedi akril kád balos
RRP: 608 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
577 600 Ft
-5%
Harmony 159x84 egyedi műmárvány kád jobbos
Harmony 159x84 egyedi műmárvány kád jobbos
RRP: 499 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
474 100 Ft

Az M-acryl fürdőkád prémium minőségű, modern kialakítású és rendkívül tartós anyagból, az M-acryl anyagból készült, mely a mai kor egyik legmegbízhatóbb anyagai közé tartozik. Az M-acryl anyag egyedi szerkezete a klasszikus akril anyagokból készült kádakhoz képest sokkal ellenállóbb a sérülésekkel szemben. Sajátosságát tekintve rendkívül kis súlyú, nagy merevségű, kopás- és ütésálló anyag, melynek felhasználása egyaránt előnyös a háztartások, de akár a szállodai és üzleti környezetek számára is.

Az M-acryl fürdőkádak egyediségét a letisztult, modern, szabadon szabályozható formákban rejlik. Az élek, dőlésszögek és szélességek számos lehetőséget biztosítanak a különböző igények kielégítésére. Az M-acryl kádak végső megjelenése mindig harmonikus, egységes és magában hordozzák azt az eleganciát és stílust, ami aktuális enteriőrkoncepciókkal együttműködésben egy profi és stílusos megoldást biztosít.

Az M-acryl fürdőkádak jellemzőjét tekintve rendkívül könnyűek már a beépítés során is, biztosan megtalálva az optimális pozíciót a helyiségben, így kialakítva egy ergonomikus és funkcionalis fürdőteret. Az M-acryl anyag a magas minőségi követelményeknek is kiválóan megfelel, melynek eredményeként könnyen karbantarthatóak és hosszú élettartammal rendelkeznek. Az M-acryl anyag a termék felépítésében válik igazán praktikussá, a formából adódóan könnyen tisztán tartható és a műanyagkádaknál sokkal hosszabb az élettartamuk.

Az M-acryl fürdőkád tehát a modern, elegáns és gördülékeny életstílus mindennapi részét képezik, a minőségi anyagok és színvonalas kivitelezés mellett pedig az egyedileg testre szabott igényeket is képesek kielégíteni. Amennyiben Önnek is fontos a minőség és az egyedi stílus, ajánljuk termékeinket a magas szintű szolgáltatással és élettartammal.

A választékban megtalálható a normál kád, aszimmetrikus kád, sarok fürdőkád és az egyedi méretű, kialakítású fürdőkád egyaránt.