Jika WC csésze

Nézet:
Sorrend:
-15%
Cubito fali WC
Cubito fali WC
RRP: 102 390 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
87 100 Ft
-15%
Lyra Plus fali WC
WC-tető
RRP: 42 610 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
36 290 Ft
-15%
Zeta fali WC
Zeta WC-tető
RRP: 42 910 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
36 490 Ft

A Jika márkanév a minőségi és design WC-k közötti versenyben a versenyzők között van, és az általuk gyártott termékeik széles választékával bírnak az egyszerű, letisztult stílusú daraboktól, az extravagánsabb, modern megjelenésű WC-kig. A Jika WC-csészéi jellemzően erős, hatékony és a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelőek.

A Jika WC-csészék között megtaláljuk az érintés nélküli WC-ket, a falfüggesztett és a padlóra szerelt kivitelezéseket is. Az érintés nélküli WC megjelenése azért vált népszerűvé, mert sokan az egészségük megóvása érdekében szeretik a fizikai érintkezés minimalizálását. Az ilyen típusú WC-csészék szenzorokkal vannak felszerelve, amelyek mozgásfigyelőként működnek, és amikor valaki beül a WC-re, a szenzor észleli a mozgást, majd vízzel leöblíti a WC-t, amint a személy feláll.

A falfüggesztett Jika WC-csészék a falra szerelhetők, és lehetővé teszik a padló könnyebb takarítását, valamint vizuálisan is több helyet nyitnak meg a helyiségben. A padlóra szerelt kivitelezések között szintén számos lehetőség áll rendelkezésre.

A Jika WC-csészék gyártása során nemcsak a szép megjelenésre és a felszerelés egyszerűségére törekednek, hanem az általuk használt anyagok is a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, hogy tartós és könnyen karbantartható WC-ket állíthassanak elő.

A Jika WC-csészéket kifejezetten azoknak az embereknek ajánljuk, akik értékelik a magas minőségű és tartós termékeket, és akik szeretik, ha a WC az egyes helyiségeikben esztétikus és az egész életterüket feldobja. A Jika WC-csészék minden igényt kielégítenek, és a márka kínálatából biztosan mindenki megtalálhatja az éppen egyénéhez és életterületéhez leginkább illeszkedő modellt.