Sapho zuhanyoszlop

Egy jó zuhanyozás mind a testnek, mind pedig a léleknek kellemes feltöltődést jelent, ezért fontos, hogy olyan szanitereket válasszon, amelyek maximális kényelmet nyújtanak. A zuhanyoszlopok egyszerűen felszerelhető, praktikus, mégis esztétikus, luxushatású megoldást jelentenek bármely modern otthonban. Amennyiben letisztult megoldást keres nyitott fürdőszobájába, zuhanyoszlopjaink mind fürdőkádakhoz, mind pedig zuhanyzók számára ideális kiegészítők. Tekintse meg webáruházunk minőségi termékeit Ön is!

Nézet:
Sorrend:
-3%
Ginko zuhanyoszlop
Ginko zuhanyoszlop méretei
RRP: 210 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
203 690 Ft

Miért olyan komfortosak a zuhanyoszlopok?

A zuhanyoszlopok esőztetővel és praktikus kézi zuhanyfejjel ellátva segítik a kényelmes zuhanyzást, így attól függően, hogy a család mely tagja mely funkciót választja, termékeink mindig maximális fürdési élményt biztosítanak. Zuhanyoszlopaink zuhanyfülkékbe, zuhanytálcás zuhanyzóba és fürdőkádas fürdőszobákba egyaránt felszerelhetők – az esztétikus megjelenés minden helyzetben garantált. Webáruházunk kínálatában modern fürdőszobákhoz tervezett, minimalista, illetve bronzszínű retró termékeket is talál, így bármilyen stílusú fürdőszobája is van, nálunk megtalálhatja a tökéletes megoldást.

Praktikus zuhanyoszlop személyre szabottan

A kínálatunkban megtalálható zuhanyoszlopok rendkívül egyszerűen felszerelhetők, így csupán a kívánt magasságot kell kiválasztani a falra erősítéshez. A kézi zuhanyfej bármely irányba elforgatható, valamint szabad mozgást biztosít, míg az esőztető kellő magasságra helyezkedik el még magasabb növésű emberek esetén is.

Bármilyen csaptelephez felszerelhetők

Zuhanyoszlopjaink minden csapteleppel kompatibilisek, így választhat csapteleppel ellátott szettet, vagy csaptelep nélküli kiegészítőt is, amelyet egyszerűen csatlakoztathat meglévő rendszeréhez. Legyen szó egyszerűbb vagy éppen termosztátos csaptelepekről, a zuhanyoszlopok tökéletes megoldást jelentenek.

A zuhanyfalak különleges előnyei:

  • Az esőztetővel a trópusi esőerdő élményét vihetjük a mindennapi fürdőzésbe, így kényelmes, luxusélményt nyújthatunk az egész családnak.
  • A kézi zuhanyfejjel a hagyományos zuhanyzás is megoldható, így azok sem csalódnak, akik inkább azt használnák.
  • Tartós, rozsdamentes kivitelük miatt zuhanyoszlopainkra hosszú éveken keresztül számíthat.
  • Modern és vintage kialakításban is elérhetők, ezért bármilyen stílusú fürdőszobához is keres zuhanyoszlopot, kínálatunkban megtalálja a megfelelő terméket.
  • Felszerelésükhöz nem szükséges megbontani a fürdőszoba burkolatát – zuhanyoszlopjaink mindössze néhány csavarral rögzíthetők a csaptelepek felett.