Fürdőkádak

Prémiumkategóriás fürdőkádak nagy választéka

A fürdőszoba alfája és ómegája a kád. Egy jó megválasztott darab a mindennapos tisztálkodás mellett a relaxációhoz és a hőn áhított ellazuláshoz is tökéletes körülményeket teremt. Acél-, akril és öntöttmárvány-kádak klasszikus és modern designnal, normál, sarok és egyedi kialakítással – válogasson kedvére minőségi termékekből álló kínálatunkban!

Esztétikus és praktikus kádak a design és a funkcionalitás jegyében

Elsőre talán sokan úgy gondolják, hogy egy kádnak – ami a zuhanykabin mellett még napjainkban is megtalálható az otthonok, háztartások jelentős részében – egyetlen funkciója van, és ez nem más, mint hogy biztosítsa a terepet a tisztálkodáshoz. Igen, valóban ezt teszi, de ahogyan nem mindegy, milyen étkezőszéken ülünk az asztalnál, kényelmetlenül feszengünk-e rajta vagy komfortosan ücsörgünk vacsora közben, úgy a kád esetében sem érdektelen szempont a kialakítás vagy az anyaghasználat, hiszen egy minőségi, az igényeinket maximálisan kiszolgáló darab valóságos wellness-élménnyé emelheti a fürdést.

Egy fárasztó munkanap vége felé elég csak arra gondolnunk, hogy hazaérve teleengedjük a kádat vízzel, aromaterápiának is beillő fürdőhabot vagy -sót öntünk bele, elmerülünk benne, ellazulunk, és szinte új emberként szállunk ki a fürdőzésből – voltaképpen ez a jó kád elsődleges funkciója a mindennapos tisztálkodáson túl.

Milyen egy igazán jó kád?

A tökéletes fürdőszobai élményt csakis egy tökéletes kád biztosíthatja, de hogy kinek mit jelent a tökéletesség fogalma, az egyénenként nagyon eltérő lehet – és éppen ez az oka annak, hogy webáruházunk roppant széles termékpalettával várja a vásárlókat.

A kád kiválasztásakor alapvetően három kritérium alapján szokás szűrni, amelyek a következők:

  • a rendelkezésre álló hely nagysága és formája
  • alapanyag
  • stílus

Igaz, hogy a fürdőszoba paraméterei meghatározzák a választható kád méretét és formáját, de még egy viszonylag kisebb méretű helyiség esetén sem kell lemondanunk a beépítéséről, hiszen a klasszikus mellett választhatunk aszimmetrikus vagy sarokkádat is, sőt egyedi kialakítású termékek is rendelkezésre állnak. Mindez nemcsak a formára, hanem a méretekre is vonatkozik, és webáruházunkban kedvére válogathat Ön is a különféle hosszúságú és szélességű kádak között.

A kialakítás mellett az alapanyag is fontos szerepet játszik, de készüljön a kád akár acélból, akár akrilból vagy öntött márványból, nálunk garantáltan megtalálja a tökéleteset, amely maradéktalanul igazodik az otthona stílusához. Letisztult, minimalista, klasszikus, míves, retro és egyéb irányzatokat képviselő termékek közül rendelhet tőlünk gyorsan és egyszerűen, korrekt költségű kiszállítással.

Hab a tortán – ízléses kádparavánok

Ha már megvan a tökéletes kádunk, és fürdőszobánk teljes pompájában ragyog, arra is érdemes ügyelni, hogy a praktikus kiegészítők ne rontsák az összképet. A rohanó hétköznapokban nem mindig jut idő a kényelmes, relaxáló fürdésre, gyakran választjuk helyette a gyors tusolást. Ha zuhanykabin híján erre a kádban kerítünk sort, szükségünk van egy eszközre, ami megakadályozza a víz kifröccsenését. Noha egy zuhanyfüggönnyel is elejét vehetjük a fürdőszoba elárasztásának, egy ízléses és esztétikus kádparaván sokkal jobb választás.

Webáruházunkban a kádjához stílusban és méretben is passzoló, minőségi anyagokból készült, hosszú élettartamú kádparavánt is megtalálja. Válogasson kedvére, és adja le rendelését néhány egyszerű lépésben!

A fürdőkád, mint a nyugalom helye

A fürdőkád régóta az emberiség egyik legfontosabb javához tartozik. Nem csak a tisztálkodás egyik alapvető eszköze, de kikapcsolódásra is lehetőséget ad. A fürdőkád lehet acél- vagy műanyag, akril kivitelű, de akár üveg is. A legújabb trend azonban az akrylkád, hiszen ezek könnyűek, tartósak és ráadásul olcsóbbak, mint az acélkádak. A fürdőkád mérete és alakja számos variációban elérhető. Akár ovális, négyzet alakú, sarokkád vagy esetleg fekvő kád is lehet. A kiválasztás minden esetben az adott fürdőszoba méretéhez és a felhasználók igényeihez igazodik. Fontos szerepe van a fürdőkád csaptelepének is. Az elegáns megjelenés és könnyű használat mellett azonban figyelni kell a funkcionalitásra is. A folyamatosan fejlesztett csaptelepeknek köszönhetően ma már nem probléma az egyforma vízhőmérséklet fenntartása. A fürdőkád számos előnnyel jár. Az egyik legfontosabb tulajdonsága a relaxáció lehetősége. Az igényes fürdőkádakat gyakran masszázsfunkcióval látnak el, ami lehetővé teszi a testi-lelki megterhelések ellensúlyozását. A rendszeres, forró fürdő javítja a vérkeringést és az anyagcserét, segíti a stressz kezelését és csökkenti a fájdalmakat. A fürdőkádban eltöltött időszak lehetőséget ad a felfrissülésre, kikapcsolódásra és saját magunkra koncentrálásra. Összességében azt lehet mondani, hogy a fürdőkád egy olyan berendezés, ami a testi-lelki kiegyensúlyozottság megteremtéséhez nyújt segítséget. A kényelem és az élvezet mellett viszont ugyanúgy kell figyelni az egészséget is szolgáló praktikus funkciókra. Egy igényes fürdőszoba nemcsak élményként szolgál, de hozzájárul az emberek önellátásának javításához is.

Fürdőkád kategóriáink: