Egyedi kád

Nézet:
Sorrend:
-5%
Nabucco 190x120 akril kád
Nabucco 190x120 akril kád
RRP: 371 800 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
353 200 Ft
-33%
Tibera 170x80 cm szabadonálló akril kád jobbos
Tibera 170x80 cm szabadonálló akril kád jobbos
RRP: 590 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
396 000 Ft

Az egyedi akrilkádak nagyon különleges, egyedi és szemet gyönyörködtető darabok. Ezek a kádak akrilból készülnek, amely egy nagyon tartós és könnyű műanyag anyag. Az akrilkádakat szinte bármilyen méretben és formában elkészíthetik az igényeknek megfelelően.

Az egyedi akrilkádak manapság egyre népszerűbbek a lakberendezési iparban, és azok számára is ideális lehet, akik egy különleges és exkluzív berendezési tárgyat szeretnének otthonaikba. Ezek a kádak elég tágasak ahhoz, hogy akár két fő is kényelmesen elférjen bennük, és a designjuk miatt egy valódi felkapott darabot jelentenek.

Az egyedi akrilkádakat általában nagyon nagy precizitással készítik el, ezáltal biztosítva a hosszú élettartamot és a tartósságot. Az akrilkádak összesen több különböző színben és mintában készülhetnek, ami azt jelenti, hogy a vásárlók kiválaszthatják azt a színt, amely a legszebb az otthonukban.

Az akrilkádak tele vannak olyan kiváló minőségű funkciókkal, amelyek hozzátesznek az élményhez. Például a tartós anyag révén megakadályozhatják a penészesedést és a baktériumok elszaporodását. Az akrilkádak emellett könnyűek és rugalmasak, így szállításuk és beépítésük is egyszerűbb. Az egyedi akrilkádakat általában nagyon magas polimer-koncentrációval készítik el, amely nagyobb tartósságot és hosszabb élettartamot biztosít.

Az egyedi akrilkádak közül többféle típus is létezik, beleértve a szabadon álló kádakat, az aszimmetrikus kádakat és a sarokkádakat. Az aszimmetrikus és sarokkádak olyanok, amelyeket falhoz építenek be, míg a szabadon álló kádakat a fürdőszobában bárhova felállíthatják. Mindegyik lehetőség teljes körű kényelmet nyújt, és szép designnal szerepelnek a fürdőszobában.

Összességében az egyedi akrilkádak exkluzív, stílusos és különleges darabok, amelyek elengedhetetlenek lehetnek otthonunk luxus érzetéhez és kényelméhez. A nagy minőségű anyagok és a tartós anyagból készült egyedi kádak örömöt okoznak, miközben a fürdés élményét is fokozzák, még az igényesebb felhasználók számára is.