Akril kád

Normál akrilkád

Az akril a zománcozott acél mellett a fürdőkádak legkedveltebb alapanyaga. A normál akrilkádat a klasszikus formák kedvelőinek ajánljuk, bár a megszokott téglalap alakon belül meglepően sokféle, különféle kialakítású kád közül válogathat webáruházunkban – a lenyűgöző méret- és színválasztékról nem is beszélve.

Aszimmetrikus akrilkád

Az aszimetrikus kád ideális opció kisebb alapterületű fürdőkbe, mivel jó a helykihasználása, ugyanakkor fürdésre és zuhanyzásra is kényelmesen használható. Webshopunkban kiemelkedően sokféle alakban, méretben és színben válogathat ebből a kádtípusból, amelyek közül biztosan megtalálja az Ön számára legjobb változatot.

Sarok akrilkád

Ha elég nagy a fürdőszobája, és megteheti, érdemes sarokkádat választani. Ebben a típusban ketten is elférnek kényelmesen. Kínálatunkban a 120 centistől a 165 centisig, az árakat tekintve pedig a 40.000 forintostól a 300.000 forintosig válogathat.

Egyedi akrilkád

Ha a hagyományos típusok között nem találta meg a fürdőszobájába illő kádat, vagy szeretne valami igazán különlegeset, válasszon egyedi kádjaink közül! A kádak többségére 10 év garanciát adunk.

Mit kell tudni az akril kádakról?

Az akryl kád egy különleges anyagból, az akrilból készül, ami nagy esztétikai értékkel bír. Az akryl kádak leginkább fürdőszobákban találhatóak. A kád egy formatervezett tartály, amelyben lehet fürdeni vagy zuhanyozni. Az akryl kád kialakítása általában sima, így tisztítása és karbantartása is egyszerű.

Az anyag könnyű és tartós, így könnyen mozgatható, és nem hajlik el a terhelés alatt. Az akryl anyag ellenáll az időjárásnak, nem veszít színéből, nem kopik és nem reped meg, ezért sokkal tartósabb, mint a hagyományos anyagokból készült kádak. Az akryl kádak gyártása környezetbarát és gazdaságos. Az anyag jellemzőjének köszönhetően könnyű tisztán tartani, ami hosszú távú fenntarthatóságot biztosít.

Az akryl anyag kiváló minőségének köszönhetően a fürdőszobában lévő kád az egyik legnépszerűbb és legideálisabb választás. Az akryl kádak különböző méreteiben és formáiban kaphatóak, így minden típusú fürdőszobához illenek. Az akryl kádak árai eltérőek lehetnek, attól függően, hogy milyen méretű és formájú kádra van szükségünk.

Azonban általában az akryl kádak árai megfizethetőek, így könnyen beilleszthetőek minden fürdőszoba designjába és stílusába. Mindezek miatt az akryl kádak a fürdőszobai berendezések egyik legjobb választása.