Szabadon álló kád, térkád

Nézet:
Sorrend:
-5%
Avalon 170x80 cm egyedi akril kád
Avalon 170x80 cm egyedi akril kád fehér előlappal
RRP: 599 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
569 100 Ft
-5%
Paradise 180x80 szabadon álló kád beépítve
Paradise 180x80 szabadon álló kád
RRP: 549 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
521 600 Ft
-5%
Zen 165x75 szabadon álló akril kád
Zen 165x75 szabadon álló akril kád fényes fekete
RRP: 599 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
569 100 Ft

A szabadon álló kád egy olyan fürdőszobai elem, amely önmagában is látványos és határozott funkcióval bír. A legtöbb fürdőszobában a kád a falhoz van építve vagy a mosdókagylóval egy vonalba helyezett, de a szabadon álló kád akár középponti elemként is szolgálhat. Egy elegáns és exkluzív megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, emellett számos előnyt rejt magában.

Először is, a szabadon álló kád egy rugalmas lehetőséget biztosít a fürdőszobai design területén. Nagyszámú dizájn, forma és anyag közül választhatunk, így lehetőségünk van az összképnek megfelelően kiválasztani a legjobb modellt. Legyen az modern, letisztult, vintage vagy luxus, a szabadon álló kád alkalmazkodik a kívánt stílushoz és hangulathoz.

Másodszor, a szabadon álló kád biztosítja a kényelmet és a relaxációt. A napi stressz és fájdalom csökkentése érdekében a fürdő kiváló lehetőség a pihenésre és a regenerálódásra. A szabadon álló kád megfelelő mérete, kényelmes és ergonomikus kialakítása segítségével tökéletesen megfelelő lehet a relaxáció élményének biztosítására.

Harmadszor, a szabadon álló kád könnyen kezelhető és tisztítható. Az egyszerű építése és karbantartása miatt egyszerűen tisztítható és karbantartható, kiváló egy egyszerű és könnyen kezelhető fürdőszoba kialakításához.

Negyedszer, a szabadon álló kád multifunkcionális lehetőséget nyújt, kiválóan alkalmas a fürdőszoba helyiségének kihasználására. Az érzelmeket nyújtó fürdőzés mellett alkalmas lehet a kád tárolóként is. Egyáltalán nem számít, hogy lakók kevesebb vagy nagyobb számúak, a kád biztosítja az extra tárolási lehetőséget a fürdőszobában.

Végül a szabadon álló kád különleges dizájnelem a fürdőszobában. Nem csak élvezhető és funkciójából hasznos, hanem elegáns és mutatós dekorációja lehet a fürdőszobának. Az előre gondolt kialakítással nem csupán a környezetet színesíthetjük egy különleges fürdőszobával, hanem értékesebbé tehetjük az ingatlant, így nem csak a használó hanem a tulajdonos számára is jelentős értékkel bír.

 

Szabadon álló kádakhoz való csaptelepeink:

álló kádtöltő csaptelepeink