Wellness

Egy wellnessfunkciókkal rendelkező fürdőszobában töltött ellazulás biztos recept a testi-lelki megújulásra. Az örömteli, házi spaélmény ezért hosszú távon is egészséges közérzetet biztosít.

Tervezze meg álmai oázisát minőségi elemekből, a hidromasszázs zuhanykabintól a jakuzzin át az infraszaunáig!

Mindennapi wellnessélmény karnyújtásnyira

Képzelje el, hogy ki sem kell mozdulnia, és mégis minden nap, akár reggel, délben és este is élvezheti a spaélmény adta testi-lelki örömöket! Ugye, hogy annyira csodálatosan hangzik, hogy el sem tudjuk hinni? Pedig egyáltalán nem lehetetlen elképzelés, hogy otthonunkban egy cseppnyi wellnessoázist rendezzünk be magunknak.

Webáruházunkban a minőségi kényeztető funkciókkal rendelkező termékek széles tárházából már kisebb befektetéssel is választhat olyan darabot, amellyel mindez elérhető. A masszázs és a forró vizes ellazulás egyrészt csökkenti az ülőmunka és a stresszes életvitel negatív hatásait, másrészt lazítja az izmokat, javítja a vérkeringést és pihenteti az agyat.

És, ha mindez karnyújtásnyira van tőlünk, akkor hosszú távon is fenntarthatjuk vele egészségünket, amely tudjuk jól, a legdrágább kincsünk. Lehet, hogy egy komplexebb spaélményt nyújtó hidromasszázs zuhanykabin, jakuzzi vagy infraszauna beépítése kicsivel komolyabb tervezéssel jár, de biztosak lehetünk benne, hogy nem fogjuk megbánni.

A kényeztető fürdőzés varázslatos kellékei

Ha kisebb fürdőszobáról van szó, amelyet kényelmi vizes funkcióval szeretnénk felszerelni, akkor tökéletes választás egy dizájnos, fehér, fekete vagy ezüstszínű hidromasszázs vagy- sarok zuhanypanel. Kínálatunk nagy része a trópusi és ízesés zuhanytól, a kézituson és a fejzuhanyon át a zuhatag masszázselemek eltérő kombinációjával rendelkezik.

Innentől már csak egy apró lépés a minden ízében kényeztető hidromasszázs zuhanykabin, amelyekben ketten is kényelmesen elférnek. A piperepolccal és masszázsfunkciókkal ellátott mini oázisokban könnyedén elhelyezhetünk vízálló széket is.

Nem kétséges, hogy a nagyobb tér exkluzívabb távlatokat nyit meg előttünk, amelynek elengedhetetlen központja a hidromasszázs kád vagy a jakuzzi, melyek teljes relaxációs élményt tudnak nyújtani. A jakuzzi azért is non-plus ultra, mert tetőtől talpig átmasszírozza a testünket, közös kikapcsolódásra is kiváló megoldás, és jótékony hatását egyes daraboknál színterápiás funkció is fokozhatja.

Szentély az oázisban

Talán kevésbé közismert, hogy az infraszaunában az infravörös sugárzás a bőr alsó rétegeibe is eljut, így rendkívül hatékonyan méregtelenít. Fitten tarthatjuk vele a testünket, erősíthetjük a szív-és érrendszerünket, és mindig szép, selymesen puha lesz a bőrünk.

A kisebb helyet foglaló, kétszemélyes infraszaunában több időt töltünk el általában, ezért kifejezetten alkalmas elmélyülésre is. A finn szaunának pedig pont az az előnye, hogy már negyed óra is meghozza minden áldásos egészségügyi hatását, és a nagyobb méretűekbe kisebb társaságot is meghívhatunk, például egy illóolajos felöntésre.

Akármilyen is álmaink fürdőszobája, aromaterápiás eszközökkel, fürdősókkal és olajokkal, hangulatos világítással, kényelmes fotelekkel és finom, puha fürdőköpennyel vagy törölközővel a végtelenségig fokozhatjuk a csodás spaélményt.

A wellness eszközök olyan eszközök, amelyek segítik az embereket a testi és lelki jóllétük fenntartásában. Ezek az eszközök széles választékban elérhetők, és sokféle célt szolgálnak, beleértve a testmozgást, a relaxációt és a stressz kezelését.

A legnépszerűbb wellness eszközök:

gőzkabin

hidromasszázs kád

hidromasszázs zuhanykabin

hidromasszázs zuhanypanel

szauna

jakuzzi


A wellness eszközök egyre népszerűbbek, mivel az emberek egyre inkább felismerték, hogy az egészségüknek és a jóllétüknek a fenntartása fontos az életükben. Ezért a wellness eszközök sokak számára elérhető áron érhetők el, és sokféle hasznos funkcióval rendelkeznek. Ha Ön is szeretné javítani egészségi állapotján, ajánljuk, hogy tekintse át a wellness eszközeink kínálatát, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.