Infraszauna

Nézet:
Sorrend:
-26%
Kiruna infraszauna
Kiruna infraszauna
RRP: 1 799 900 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
1 333 400 Ft

Az infraszauna olyan típusú szauna, amely infravörös sugárzást használ a test melegítésére. Az infravörös sugárzás hőt termel, amely mélyen behatol a bőr alá, eltávolítva a mérgeket és egyéb káros anyagokat a testből. Az infraszauna segít csökkenteni a stresszt, az izomfájdalmakat, javítja az alvást, serkenti az immunrendszert és javítja a bőr állapotát.

Az infravörös sugárzásot a napfény is kibocsátja, de az infravörös lámpák nagyobb intenzitást adnak. Az infraszaunában a hanghullámokkal megegyező frekvenciájú elektromágneses hullámokat használnak, amelyek mélyen behatolnak a bőr alá, és létrehoznak egy természetes és kényelmes melegséget.

Az infraszauna előnyei közé tartozik a szervezet méregtelenítése, az anyagcsere fokozása, a fogyás elősegítése, a fájdalom enyhítése és a gyulladások csökkentése. Az infraszaunázás javítja az állóképességet, a szív- és érrendszeri egészséget, valamint az ízületek egészségét. Az infravörös szauna használata a test és a lélek egészségének megőrzéséhez nagyon fontos, és a kezelés kiegészítheti az orvosi kezelést.

Az infraszauna használatával kényelmes és biztonságos módon lehet élvezni a forró kövekkel történő hagyományos szaunázást, és megőrizni az egészségünket. Az infraszaunák közül több típus is létezik, többnyire személyes vagy családi használatra készültek. Érdemes megfontolni az infraszauna használatát, ha szükséges a test tisztítása és az egészség helyreállítása.