Jakuzzi medence

Nézet:
Sorrend:
-5%
Atlantis jakuzzi
Atlantis jakuzzi
RRP: 4 750 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
4 512 500 Ft
-5%
Goa jakuzzi medence
Goa jakuzzi medence
RRP: 4 690 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
4 455 500 Ft

Jakuzzi masszázsmedence – teljes kikapcsolódás

Az általunk kínált masszázsmedencéket a tervezés legelső lépésétől kezdve úgy alakították ki, hogy maximális relaxációs élményt biztosítsanak. Ezekben a jakuzzikban a családtagjaival, jó barátaival feledhetetlen estékben, igazi kikapcsolódásban lehet része. Hátradőlhet, és teste minden porcikáját kilazíthatja, maga mögött tudva a hétköznapok minden nyűgét. A forró víz és a vízsugarak nyújtotta masszázsélmény többet kínál, mint egy hidromasszázs zuhanykabin vagy hidromasszázs kád: a kikapcsolódásnak és a pihenésnek egy új, magasabb dimenzióját tapasztalhatja meg, bármelyiket is választja az általunk kínált jakuzzik közül.

Kellemes hangulatvilágítás, gyógyító színterápia – ezt is tudja egy jó jakuzzi

Már egyes ókori kultúrákban is ismert volt a színek gyógyító hatása. Az egyes színek a testre és a lélekre egyaránt pozitívan hatnak. A meleg színekről általánosságban elmondhatjuk, hogy katalizálják az immunrendszert, a hideg színek pedig csillapító, hűtő tulajdonságúak, így nyugtató hatásuk van, és a gyulladásokat is csillapítják. A színek jelentőségét a modern tudomány is felismerte, a színgyógyászat (chromoterápia) mára létjogosultságot nyert.

A színterápia eredményeit az általunk forgalmazott Wellis jakuzzik egy részében is felhasználták. Az ezekben alkalmazott színterápiás, többledes rendszerek háromféle színt használnak: a kéket, a zöldet és a vöröset. A jakuzzik vezérlője olyan ritmusban és átmeneteket létrehozva variálja a fenti színeket, ami a stresszoldás, a lelki és testi vitalitás, a pihenés és a jó közérzet szempontjából a legideálisabb. Jakuzziaink alapfelszereltségének része egy 55 RGB diódás, LED-es hangulatvilágítás (víz alatti).

Aromaterápiával a jó közérzetért

Az aromaterápia szintén egy olyan terület, amivel sokat tehetünk testi és lelki egészségünkért – és ami tökéletesen egészíti ki egy forró masszázsfürdő egyébként is jótékony hatásait. A különféle növényi részekből (gyökér, kéreg, szirom, mag stb.) előállított illóolajok közül egyesek konkrét testi bajokon, betegségeken segítenek. Mások a pszichére, az idegi vagy agyműködésre vannak pozitív, kiegyensúlyozó hatással.

Az aromaterápia egyik területe az aromafürdő. A forró fürdővízben lévő illóolajok egyrészt a bőrön át, másrészt a párolgás, majd a belégzés útján a tüdőbe kerülve szívódnak fel, és jutnak el az egyes szerverhez, szövetekhez. A több elemből álló aromaterápia hatékonyabb, mintha külön-külön alkalmazzuk az egyes illóolajokat. Tehát ha például a stresszoldás a cél, jobb eredményt érhetünk el 2-3 különféle, ilyen hatással rendelkező illóolaj együttes alkalmazásával, mintha ezeket külön-külön használnánk.

Önnek nincs más dolga, mint az aromaterápiás patront beletenni a megfelelő befogadó nyílásba, és elindítani a hidromasszázs-programot.

Az aromaterápia alkalmazása után Ön is lényegesen nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak és energikusabbnak érzi majd magát. Wellis jakuzziainkba ez a kiegészítő opcionálisan választható.

Ergonómia a jakuzziban – avagy kényelmes és egészséges ülőhelyzet

Az általunk kínált Wellis jakuzzikat többféle üléssel kínáljuk. Mindegyikre jellemző, hogy tervezése során az ergonómiai szempontok szolgáltak kiindulási alapként. Hiszen nagyon fontos, hogy a hidromasszázs során kényelmesen, de a testnek optimális, egészséges helyzetben üljünk.

Intenso masszázs ülőhely

Talán ez az ülőhely mindközül a legdinamikusabb: tökéletesen felpezsdíti, aki elgémberedett tagokkal, elmacskásodott izmokkal igénybe veszi. Hivatásos sportolóknak és intenzíven sportoló amatőröknek kifejezetten ajánljuk!

Day Relax masszázs ülőhely

Ezzel a testmasszírozó üléssel egy komplett masszázsban lehet részünk: a fúvókái úgy vannak beállítva, hogy tetőtől talpig megmasszírozzák a testünket. Nem marad ki a talp, a vádli, a hát, a váll és a nyak sem – felüdülés felsőfokon!

Body flow masszázs ülőhely

Az ergonómiai szempontok maximális figyelembevételével tervezték ezt a masszázsülést, amely páratlan felüdülést nyújt – nem csak a jakuzzik szerelmeseinek.

A Wellis jakuzziainkba épített masszázsfúvókák jellemzői

TornadoJET masszázsfúvóka

Ezzel a háromállású masszázsfúvókával mindenki maga állíthatja be, mekkora felületen szeretné élvezni a masszírozást. Miután előzetesen beállította a fúvókák körzési sugárméretét, hátradőlhet, és élvezheti a hidromasszázst. A fúvókák külön-külön zárhatók és nyithatóak, így Ön választhatja ki, teste melyik részét szeretné intenzívebb masszázsban részesíteni.

MagmaJet élmény masszázsfúvóka

Ez a fúvóka gejzírszerűen lövelli ki magából a vizet, vagyis átlagon felüli mennyiségű folyadékot áramoltat, köszönhetően a 3 lóerős masszázsmotorjának is, amivel páratlan élményt biztosít. Olyan erős, hogy a vízsugár akár meg is tartja Önt a víz felszínén, ha ráfekszik.

Speciális spa vezérlés a jakuzzikban

A kínálatunkban szereplő Wellis jakuzzikat 2010-től a legmodernebb, csúcstechnikát képviselő, amerikai gyártmányú vezérlőrendszerekkel látjuk el. Az Easy Touch II. rendszer ugyanakkor rendkívül kényelmesen és könnyen kezelhető, gyerekjáték a beállítása. Az érintésre működő panelen egyetlen mozdulattal beállítható a víz hőfoka, áramlásának erőssége, illetve a Jakuzzi világítása – anélkül, hogy a kellemes víz és a hidromasszázs élményét egyetlen pillanatra is meg kéne szakítania.

Kiegészítő panelek

Ezekkel a kezelőpanelek kiválthatják a fő kezelőegységeket, amelyeket így a jakuzzitól távolabb lehet elhelyezni. Ez közületi ügyfeleinknek – pl. fürdők, hotelek stb. – lehet hasznos, hiszen így elkerülhető, hogy a vendégek módosítsák az aprólékosan megtervezett előzetes beállításokat, miközben a masszázsmotorokat továbbra is ki-be tudják kapcsolni.

Vezérlés okostelefonnal

A SmartPhone applikációval helytől és időtől függetlenül, bárhonnan beállíthatja jakuzzijának paramétereit, illetve lekérheti a medence aktuális jellemzőit.

A fürdővíz tisztasága

A nálunk kapható Wellis jakuzzik esetében szavatoljuk, hogy a víz minősége minden előírásnak maximálisan megfelel. Hiszen a vízminőség egy olyan alapvető fontosságú tényező, amelynek kiemelt jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni. Éppen ezért az általunk forgalmazott jakuzzik komplex, többlépcsős víztisztító és szűrőrendszerrel vannak felszerelve. Ez garancia a kiváló vízminőségre.

A rendszer úgy semmisíti meg a vízben található nemkívánatos mikroorganizmusokat, hogy jóval kevesebb vegyszert vesz igénybe, mint a piacon elérhető jakuzzik többsége. A mechanizmus és a felhasznált vegyi anyagok a fürdőruhát, a hajat és a bőrt is kímélik, miközben a vízbe jutó testzsírokkal és egyéb szennyeződésekkel hatékonyan elbánnak. A rendszer egyszerűen és gyorsan tisztítható, karbantartható.

Ózon – a leghatékonyabb természetes fertőtlenítő

Az ózon az oxigén egy speciális, háromatomos változata. Különlegessége, hogy nagyságrendekkel erősebb fertőtlenítőszer, mint pl. a klór, így az ózonnal való találkozást semmiféle mikroba nem élheti túl. A jakuzzikban található ózongenerátor ráadásul mindenféle vegyi anyag közreműködése nélkül fejleszt az oxigénből ózont.

Amellett, hogy az ózon hatékonyan tisztítja a vizet és az egész berendezés csővezeték-rendszerét, ránctalanító és bőrfeszesítő hatása is van. További előnyei: a víz kémiai összetételét nem módosítja, a víz keménységét mérsékli, a medence légterében a levegő felfrissül tőle

Miért olyan tartósak a nálunk kapható jakuzzik?

Üvegszállal erősített, speciális műanyagból készült medencealj

A lakóépületeknél alapszabály, hogy az alapozás során biztosítsák, hogy az épület falait ne érhesse el a nedvesség és a többi veszélyforrás (pl. rovarok). Ez a szabály a jakuzziknál is érvényes: alapjukat ABS műanyaglapok alkotják. Ez tökéletes védelmet jelent a felépítmény számára minden esetleges behatástól, ami kárt okozhatna benne.

Különlegesen ellenálló tartóoszlopok

Bár nem szembetűnőek, a tartóoszlopok mégis a jakuzzik kulcsfontosságú elemei. Nagyon fontos, hogy megfelelő anyagból készüljenek, amelyek tartósan képesek ellenállni az esetleges penészedést, korhadást stb. okozó tényezőknek. A nálunk kapható Wellis típusú jakuzzikba olyan különleges tartóoszlopokat fejlesztettünk ki, amelyek borítása kiválóan szigetelt. Így ezeket a tartóelemeket garantáltan nem fenyegeti a korhadás, penészedés.

Műanyag medenceház, amely esztétikus, mégis dacol az időjárással

Első – sőt, sokadik – látásra is fának tűnő medenceházaink valójában műanyag borítást kaptak. Ez a modern megoldás sokkal tartósabb, több évvel megnyújtja a jakuzzi élettartamát, anélkül, hogy a karbantartással vagy az újrapácolással foglalkozni kéne.

Kiemelkedő minőségű tripla szigetelés

A szigetelés jelentősége a jakuzziknál legalább akkora, mint a lakóépületek esetében. A Wellis típus modelljeinél alkalmazott tripla szigetelés úgy állja útját az alacsonyabb hőmérsékletű külső levegőnek, hogy a jakuzzi fűtésének és szivattyúinak összes lehetőségét felhasználja. A szigetelőanyag felveszi a fűtőrendszer és a szivattyúk működése során keletkező hőt, amit visszasugároz a medenceszekrény belsejében. Közben folyamatosan fűti a külső burkolatot, illetve magát a vizet is. Vagyis ez a rendszer a medence működése során keletkező hőt újra felhasználja a víz melegítésére.

Ez a szigetelési technológia kiemelkedően energiatakarékos és környezetbarát. Mindezt a pénztárcáján is észreveszi majd, hiszen nagyon sokat spórolhat meg ennek a rendszernek a révén. Vannak olyan típusok is a piacon, ahol csak egyrétegű szigetelést alkalmaznak, illetve a jakuzzihoz tartozó motorokat a medencén kívülre teszik. Így persze sok hő jut a szabadba – szükségtelenül növelve a környezet terhelését, és nem utolsó sorban a költségeket.

A jakuzzik színválasztéka

Minden Wellis jakuzzink hét színváltozatban érhető el. Ezek közül Ön is megtalálhatja a fürdőhelyiség illetve a lakás színeivel leginkább passzoló, és az Ön stílusához leginkább illő modellt.

Jakuzzi burkolatszínek

A Wellis jakuzzik burkolata a megszólalásig hasonlít a valódi fára, még az erezetét is élethűen utánozza. Az alábbi színek közül választhat: modena, grey, meranti.

Jakuzzi kiegészítők

Rádió, CD-lejátszó

A fürdés és masszírozás közben tapasztalható élményt kiteljesíti, amikor a kedvenc zenéjét élvezheti a jakuzziban ülve. A jakuzzikhoz választható hangrendszereink garantálják a legjobb minőségű hangzást.

Pop-up hangszóró, mélynyomóval

A beépíthető hangszórók egy érintésre „előbújnak” a medence két sarkából, ahonnan aztán a hanghullámokat a medence mértani középpontjába sugározzák. Így teszik felejthetetlen élménnyé a fürdőzést.

Medencebelépő

A medencebelépő egy csekélységnek tűnő kiegészítő – fontosságára csak akkor jön rá az ember, ha hiányzik a jakuzzi mellől. Ez a kiegészítő a medencék burkolatihoz illeszkedő – világosszürke és sötétbarna – színben vásárolható meg.

Thermotető, emelőszerkezettel

A thermotető a medence által előállított hőt az előre beállított szinten tartja, ezzel hatékonyan spórolhat az energiával, aminek természetesen költségvonzata is van. Ne fossza meg magát ezektől a kiegészítőkhöz, és ha már van a jakuzzihoz borítása, használjon borításemelőt is. Így a hátfájdalmak kockázata nélkül, egy gyors és könnyű mozdulattal leveheti a jakuzziról a thermotetőt – akár egyedül is.

Nature 2 Spa ezüstionos víztisztító

Ez a prémium víztisztító eljárás egyedülálló a víz fertőtlenítésének és tisztításának területén. További felvilágosításért forduljon képviselőinkhez!

VitalSpa jakuzzik

Másik beszállítónk, a VitalSpa termékeire ugyancsak a kiemelkedő minőség, az elérhető árú, mégis luxusszínvonalú élmény és a hosszú távú megbízhatóság jellemző. Ezek a jakuzzik prémium minőségű alapanyagokból, a legmodernebb technikát képviselő fúvókákkal, motorokkal és vezérlőrendszerekkel készülnek. A márka által képviselt tapasztalat és a mögötte álló szervizháttér garancia a vásárlók teljes körű elégedettségére.

A VitalSpa jakuzzik néhány különlegessége

Automata vízszabályozó rendszer

Az USA-ban kifejlesztett Balboa rendszerek az abszolút csúcstechnológiát képviselik a jakuzzik vezérlésének területén. Ez az intelligens irányítórendszer lehetővé teszi a fúvókák, a hőmérséklet és minden más paraméter egyszerű, könnyen áttekinthető és személyre szabott beállítását.

Egyénre szabott beállítások

A VitalSpa jakuzzikban a saját szája íze szerint térhet el az előre beállított programoktól. Csak Önön múlik, hogyan állítja be a vízsugarak erejét.

ISIS vízkarbantartó és -tisztítórendszer

Ez az automatikus mechanizmus szavatolja, hogy a vízcserék között is megfelelő szintű marad a medence vizének tisztasága. Az ISIS működése azon alapul, hogy a vízben lévő nátrium bormidot úgy áramoltatja, hogy az mindvégig megőrzi a bróm ionok természetes formáját.

Vízálló távvezérlők

Ezekkel a távirányítókkal kényelmesen, anélkül, hogy fel kéne kelnie vagy egyenesednie fürdőzés közben, a jakuzzija minden funkcióját irányíthatja.

UV-C víz fertőtlenítő készülék

Az uszodák vizének kellemetlen, de megkerülhetetlen jellemzője az átható klórszag. Nem kellemes, de a fertőtlenítés érdekében sajnos muszáj vele együtt élni. Örömmel mondhatjuk, hogy a jakuzzik esetében ez már egyáltalán nincs így! Az UV-C ugyanis egy olyan eszköz, amely a beépített UV-lámpája révén semmisíti meg a vízben található, nemkívánatos mikrobákat. Használatával a klór és más hasonló vegyi anyagok használata a minimálisra szorítható.

UV-C víz fertőtlenítő készülék

Az oldalon olvasható információk nem teljes körűek, mind Wellis, mind VitalSpa típusú termékeink további előnyökkel, jellemzőkkel rendelkeznek.

Bővebb felvilágosításért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A jakuzzi medence, más néven hidromasszázs medence egy olyan fürdőkád, amelyet a masszázs és a víz élvezetének kombinálására terveztek. Ez a különleges medencefajta úgy működik, hogy a masszázsfunkciókat a medencefalakba vagy a közelükbe beépített légbefúvók biztosítják, amelyek levegőt juttatnak a vízbe, és ezzel egyfajta pezsgőfürdőt teremtenek. Az első jakuzzi medencét a 60-as években alkották meg, és elsősorban azoknak a családoknak készült, akiknek a medencéjük nemcsak a nyári hónapokban, de télen is használható legyen. A jakuzzi medencék azóta nagyon népszerűek lettek, és ma már számos otthonnak van egy ilyen fajta medencéje. Ezek a medencék általában fa vagy műanyag burkolattal rendelkeznek, és már több mérettel és formával kaphatók a piacon. Az, hogy miért olyan különleges a jakuzzi medence, az részben annak köszönhető, hogy lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy relaxáljanak, miközben használják a medencét. A víz meleg és nyugtató, míg a masszázsfunkciók javítják a véráramlást, és enyhítik a fájdalmat a testben. Ez a stressz-szint csökkentéséhez, az általános egészség javításához és a testi fájdalmak enyhítéséhez vezethet. A jakuzzi medencéknek számos előnyük van az egészségre nézve, de azokat nagyon kell gondozni, hogy hosszú ideig tartóak legyenek. Az iroda, a szálloda vagy az otthoni medencéjének karbantartása és tisztítása megköveteli például a víz pH-értékének ellenőrzését, a víz tisztaságát és fertőtlenítését, az esetleges karbantartási feladatok elvégzését és az általános használati szabályok betartását. A jakuzzi medence kiváló választás lehet azok számára, akik valami különlegesre vágynak, és akik élvezik a kényelmet. Ez a fajta medence nemcsak az egészségre, hanem az élet élvezetére is hatással lehet. Az a lehetőség, hogy ülhetünk egy meleg, pezsgőfürdőben, a masszázsjellegű funkciókkal az érme másik oldala, és nagyon közel van a wellness-központok hangulatához. Ennek az élménynek a megtapasztalása után az Ember nem fog tudni nélkülözni egy jakuzzi medencét.