sarok kád

Nézet:
Sorrend:

A sarok kád, ahogy a neve is sugallja, egy sarokba helyezett fürdőkád. A lakberendezési lehetőségek egyre szélesebb választékát kínálják, így egy sarok kád is rendkívül praktikus megoldást nyújthat a kis helyiségekben. Ideális választás lehet például egy fürdőszobában, ahol csak korlátozott hely áll rendelkezésre, ugyanakkor a kényelmes fürdőzés igénye jelen van.

Egy sarok kád funkcionálisan nem különbözik a hagyományos, szabványos fürdőkádaktól, de a kialakítása miatt megtakarítja a teret. Az ülőke rész elhelyezése általában a sarokba történik, így felhasználva azokat a helyeket is, amelyek egyébként lemaradnának a hagyományos kádoknál.

A sarok kád számos előnnyel rendelkezik. Először is, rendkívül hatékonyan használja ki az adott helyet. Másodszor, nagyszerű stílusos kiegészítő lehet a fürdőszobában, hiszen a sarokkád modern, stílusos és exkluzív kialakítása igazi vonzerőt jelent. Harmadsorban kényelmes, tágas fürdőzést biztosít, amely szinte egy spa élményt nyújt.

A sarok kádak kaphatók mindkét oldalt vízzel töltődő változatban, amely évtizedek óta a fürdőszobai fürdés egyik alapvető formája. A sarok kád kiváló választás akkor is, ha családi fürdőszobát tervezünk, vagy akár azon személyeknek, akiknek korlátozott mozgásszabadságuk van, hiszen a kádhoz szerelhető falak lehetővé teszik a könnyű be- és kilépést.

Összességében, a sarok kád lehetőséget nyújt arra, hogy kis helyen kényelmes és modern fürdőzési élményeket élhess és akár szobaelválasztóként is szolgálhasson egyéniségünknek megfelelően, általában a lakberendezési stílusunknak megfelelően választjuk ki a formát és a színt is.