Arezzo szabadon álló öntöttmárvány kád

Nézet:
Sorrend:

Az Arezzo szabadon álló öntöttmárvány kád egy különleges darabja lehet egy fürdőszobának vagy akár egy szép és elegáns terasznak is. Az érzéki kád klasszikus és időtálló, modern vonalakkal kiegészítve, így stílusos kiegészítővé válik a bármely helyiségben.

Az Arezzo kád egy különleges technológiának köszönhetően készült: magas minőségű öntöttmárványból áll, amely magas hőmérsékletnek is ellenáll. A nagy sűrűségű anyag lehetővé teszi, hogy a kád sima és luxus érzetet nyújtson, miközben sokkal ellenállóbb, mint a hagyományos fürdőkádak. 

A méretei miatt ez az öntöttmárvány kád tökéletes választás a látványosságok központi elemeként a fürdőszobában. A kád többféle méretben kapható, és széles körű testi kényelmet kínál. 

Az Arezzo fürdőkád univerzális és nagyszerűen illeszkedik minden fürdőszobába, legyen az kisebb vagy nagyobb méretű. Az öntöttmárvány anyaga és szépsége kombinálva biztosítja e külső fürdőzést is lehetővé tévő fürdőkád tartósságát és stílust. Az Arezzo kád egy kiváló lehetőség, ha olyan fürdőszobát szeretne, amelyet a látványos környezet és a kényelem borított meg.