Arezzo zuhanypanel

Nézet:
Sorrend:

Az Arezzo zuhanypanel egy olyan fürdőszobai kiegészítő, amely modern és praktikus megoldást nyújt a fürdőkád vagy zuhanyzó használóinak. Egyszerűen telepíthető, könnyen tisztítható és rendkívül funkcionalitásának köszönhetően az egyik legkedveltebb fürdőszobai berendezés.

Az Arezzo zuhanypanel a zuhanyzóban vagy fürdőkádban használható, és felszerelése során egy speciális panelt rögzít a falhoz. Ennek segítségével könnyű mozgatni a zuhanyfejet, vagy megszüntetni a vízsugarat és hőmérsékletét szabályozni a csaptelepen keresztül.

A zuhanypanel alumíniumból készült, amely rendkívül tartós anyag. Emellett biztonságos is, mivel az alumínium jelentősen csökkenti a szivárgás esélyeit. Az edzett üvegből készült panel pedig a legforróbb vízsugarakat vagy zuhanyfejeket is jól bírja, anélkül, hogy eldeformálódna vagy elrepedne. 


Az Arezzo zuhanypanel szuper funkcionális is. A fejlett tervezésű zuhanyfejet és a zuhanyperemet az egész zuhanyfejet körülveszi, így akár egy teljesen zárt zuhanyozást is kialakíthat. A fejlett áramláskontroll rendszernek hála pedig lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának finom szabályozását, ami hosszabb és kellemesebb zuhanyozást eredményez.

Az Arezzo zuhanypanel praktikus és egyszerűen karbantartható. Tisztítása rendkívül egyszerű, csak a zuhanyfejet kell vízzel és szappannal megtisztítani. A panel nyomokat és koszokat is könnyen eltávolít, és semmi szükség speciális tisztítószerre.

Összességében az Arezzo zuhanypanel egy nagyon hasznos dolog, amely sokat dob majd a fürdőszobád kinézetén és funkcionalitásán. Érdemes azonban körültekintően megválasztani hogy milyen stílusban és kivitelben választjuk, hogy passzoljon a fürdőszoba többi részével, színével, stílusával.

Kétféle csoportba sorolhatjuk az arezzo zuhanypaneleket: egyenes falra vagy sarokba szerelhető.

A választékban megtalálható kézi vezérlésű és termosztátos csapteleppel ellátott termék is.