Diplon


A Diplon cég kínálatában megtalálhatóak a modern kivitelű és jó minőségű zuhanyfalak, zuhanykabinok és fürdőszobai zuhanyajtók. A legtrendibb dolog fürdőszobába jelenleg a zuhanyfallal kialakított épített zuhanyzó, amit Walk-in-nak vagy besétálósnak is neveznek. Ezek óriási lehetőséget adnak kisebb illetve nagyobb fürdőszobák tökéletes megjelenéséhez.

A Diplon cég 2021 óta újra meghatározó szerepet tölt be a zuhanykabin, zuhanyfal és fürdőszobai zuhanyajtó forgalmazásában. A piacot elárasztották a rossz minőségű, vékony, használhatatlan, balesetveszélyes, de olcsó árú termékek. Mára a piac igényei ezeket a termékeket kiszorították és fő szempont lett a biztonság, minőség, kezelhetőség és ha mód van rá a legjobb ár-érték arány.

A Diplon rengeteg zuhanykabin megoldást kinál minden költségvetéshez. A walk-in zuhanyfal a padlóra szerelés vizuális vonzerejének és könnyebb tisztításának köszönhetően egyre népszerűbb megoldás.

A Diplon termékei között megtalálhatóak az üvegből készült zuhanyfalak és zuhanykabinok. A cég már nem is gyárt csak 6 és 8 mm vastagságú üvegfalakat a biztonság növelése érdekében . A termékek minőségét továbbá befolyásolja az ajtóban használt profilok és zsanérok minősége is .