Jika bidet

Nézet:
Sorrend:
-13%
Cubito fali bidé
Cubito fali bidé
RRP: 97 050 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
84 490 Ft
-13%
Lyra Plus bidé
Lyra Plus bidé méretei
RRP: 42 870 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
37 300 Ft
-13%
Mio fali bidet
Mio fali bidet
RRP: 83 330 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
72 490 Ft

A Jika bidet egy speciális fürdőszobai berendezés, ami a higiéniai funkciók tekintetében kínál kényelmesebb és egészségesebb megoldást, mint a hagyományos WC-k. A bidet típusa már az 1700-as években is népszerű volt Európában, ezek azonban jellemzően kis helyen kialakított mosdókagylók voltak, amelyek használatával lehetőség volt a nemi szervek és a végbél környékének alapos tisztítására.

A Jika bidet azonban egy modernebb változat, mely lehetőséget kínál annak, hogy még kényelmesebben végezzük el a mosdást. Az alkalmazása egyszerű, hiszen a Jika bidet funkciója hasonló a szokásos WC-funkcióhoz. Csak egy gombnyomásra szükség van ahhoz, hogy a bidet funkció elinduljon.

A Jika bidet funkcióit, mint például a víznyomást, a vízhőmérsékletet a felhasználó könnyedén szabályozhatja, így nem kell tartani semmiféle kellemetlenségtől, akár az érzékenyebek is bátran használhatják.

A Jika bidet fő előnye, hogy az alaposabb és tisztább mosdás mellett nagyon hatékony a bőrrel és a higiéniai tényezőkkel való kezelésben, jót tesz a nőknek menstruációs időszakban és megelőzi a egyéb fertőzéseket is.

A Jika bidet a hagyományos WC-vel összehasonlítva nem csak kényelmesebb, hanem az egészségügyi előnyök szempontjából is kedvezőbb megoldás. Azonban a források arról szólóan nem egyértelműek, hogy hajlanak-e a Jika bidetre vagy sem. Ilyenkor a legjobb a főszerepet az egyénnek hagyni, vagy a saját tapasztalatai alapján dönteni, hogy ez az újítás jó-e neki.