Jika mosdó

Nézet:
Sorrend:
-15%
Mio-N mosdó 55 cm
Mio-N mosdó 55 cm méretei
RRP: 41 300 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
35 100 Ft
-15%
Mio-N mosdó 60 cm
Mio-N mosdó 60 cm méretei
RRP: 43 220 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
36 790 Ft
-15%
Mio-N mosdó 80 cm
Mio-N mosdó 80 cm méretei
RRP: 121 990 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
103 700 Ft
-15%
Zeta mosdó 50 cm
Zeta mosdó 50 cm szifontakaróval
RRP: 19 480 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
16 590 Ft
-15%
Zeta mosdó 55 cm
Zeta mosdó 55 cm szifontakaróval
RRP: 20 360 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
17 390 Ft
-15%
Zeta mosdó 60 cm
Zeta mosdó 60 cm szifontakaróval
RRP: 23 130 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
19 690 Ft

A Jika mosdó funkcionális és stílusos megoldást nyújt minden modern fürdőszobához. A Jika márkanév szinonimájává vált a minőségi, tartós és innovatív fürdőszobai megoldásoknak, így az Jika mosdók is vízszintes stabilizátorainak és optimális ülepedési tulajdonságainak köszönhetően hosszú időn át biztonságosan működnek. A Jika mosdót széles választékban és különböző stílusokban lehet kapni, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot.

Az anyagminőség és a kivitelezés rendkívül fontos, és ebben a Jika mosdócsészék is rendkívül magas szintet képviselnek. A mosdócsészék rozsdamentes anyagokból készülnek. A magas minőségnek köszönhetően a mosdócsészék kiválóan ellenállnak a vízben található anyagoknak, így hosszú élettartamot biztosítanak.

A mosdók, melyeknek klasszikus kialakítása van, elegáns megjelenést kölcsönöznek bármilyen fürdőszobának. Az ergonómikusan kialakított üveg nagyon kényelmes, könnyen tisztítható és higiénikus. A Jika mosdók számos színválasztékkal rendelkeznek, amelyekkel megfelelnek minden stílusnak és ízlésnek.

Az alacsony fogyasztású, modern wc-k kellemes benyomást keltenek a felhasználókban, hiszen a mosdók kifejezetten praktikusak és kényelmesek, amelyek megkönnyítik a tisztálkodást és elősegítik a higiénikus életet. A Jika mosdó népszerűsége annak köszönhető, hogy azok által nyújtott élményt csak kevesen képesek magukévá tenni.

Összegzésként elmondható, hogy a Jika mosdó csúcsminőségű megoldást kínál mindenki számára, akik tartós, megbízható és és funkcionális mosdócsészére vágynak a fürdőszobájukba. A csésze nem csak stílusos, hanem rendkívül kényelmes és könnyen karbantartható is. A Jika mosdócsészékre bátran lehet támaszkodni, hiszen azok magas minőségüknek köszönhetően hosszú élettartamot biztosítanak.