Jika pissoire

Nézet:
Sorrend:
-15%
Domino pissoir
Domino pissoir
RRP: 70 650 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
60 100 Ft
-15%
Korint pissoir
Korint pissoir méretei
RRP: 42 550 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
36 190 Ft

A Jika pissoire egy modern és praktikus megoldás a piszoárok terén. A termék egy olyan piszoárt jelent, melyet könnyű és egyszerű módon telepíthetünk a falra, így jelentős pénzt és időt takaríthatunk meg. A Jika pissoire kiváló minőségű anyagokból készült, ezért rendkívül tartós és ellenálló a környezeti hatásokkal szemben.

A piszoár keskeny és magasított formájú, így rendkívül elegáns hatást kelt bármelyik fürdőszobában, illetve nyilvános helyiségben. Az egyszerű, de modernebb piszoárokhoz képest az pedig még előnyösebb, hogy a Jika pissoire környezetbarát megoldást kínál, mely csökkenti a vízfogyasztást, a kevesebb vízfelhasználással pedig akár pénzt is spórolhatunk.

A Jika pissoire kiváló választás a vendéglátó-ipari létesítmények, közösségi helyiségek, valamint egyéb high-end területek számára. Használatával nemcsak praktikus megoldást választunk, hanem hosszabb távon akár a környezetet is megóvhatjuk. A termék széles kínálata áll rendelkezésre, ezért mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, akár hazai, akár külföldi piacon. Összességében a Jika pissoire a minőség, az elegancia, a környezettudatosság és a megbízhatóság jegyében készült, így ajánljuk mindenkinek, akinek fontos az egyszerűség és a stílus.