Polysan zuhanytálca

Nézet:
Sorrend:

A Polysan zuhanytálca egy prémium minőségű, strapabíró és modern megjelenésű termék, amelyet a fürdőszobai kialakításokban alkalmaznak. A tálca kialakítása a legmodernebb technológiával készült, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy hosszú évekig használhatják a zuhanytálcát.

A Polysan zuhanytálca anyaga magas minőségű akrilból készül, ami könnyű, de erős és tartós anyag, mely garantálja a hosszú élettartamot. Emellett a tálcának egy öntött felülete van, ami sima felületet biztosít a használóknak, így kényelmes élmény a zuhanyozás.

A Polysan zuhanytálca tervezése és gyártása során a gyártó figyelt arra is, hogy a felületének könnyen tisztítható legyen, így az akril anyagból készült anyag felületéről a kissebb vízkő, szennyeződés könnyen eltávolítható.

A Polysan zuhanytálca könnyen beépíthető a fürdőszobába, így mindenki számára rendelkezésre áll a modern megjelenés és kényelmes zuhanyélmény. A zuhanytálca mérete számos méretben tervezhető, így akkorat választhatunk, ami a jó illeszkedés és praktikum mellett a saját ízlésünknek is megfelel.

Az ilyen tálca a zuhanyzás élményét erősíti fel, így nem lehet meglepő, hogy egyre több otthonban és panzióban vannak beépítve. Az ára közepes a zuhanytálcák között, így egy kis ráfordítás meglévő fürdőszobánkban, vagy az új kialakításúban is egyre népszerűbb választás lehet az ügyfélkörben.

Anyaghasználatára jellemző az akril és az öntött márvány, kialakítására a lapos, a normál előlapos és a magasított zuhanytálca.