Wellis hidromasszázs kád

Nézet:
Sorrend:

A Wellis hidromasszázs kád egy modern és elegáns lehetőség, amely segít felújítani a fürdőszobát és egyszerre nyújt kellemes kikapcsolódást is, akár az ember egy hosszú munkanap végén. A hidromasszázs funkciói különleges élményt biztosítanak, amely javítja az egészséget, csökkenti a stresszt és a fájdalmat.

A Wellis hidromasszázs kádak különböző méreteiben és formáiban érhetőek el. Az alap normál hidromasszázs kádak mellett aszimmetrikus és egyedi hidromasszázs kád formákból is választhatunk. A kádak üvegszálerősített akrylból készülnek, amelyeknek kiváló minősége biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot.

A hidromasszázs kádakban hidromotorok találhatóak, amelyek nyomást biztosítanak a vízre - megengedve a testet körbevevő vízsugár mozgását, ami stresszcsökkentő hatással van és ellazulást biztosít.

Számos technológiai funkcióval is rendelkeznek, a légáramlás szabályozása, a különböző ellazító terápiák vagy akár a bluetooth-szenzoros zenelejátszó is rendelkezésre áll.

A Wellis hidromasszázs kádak széles körben elérhetőek és mindenkinek ajánlhatóak, aki szeretne ellazulni és megpihenni a fáradtságos munkanap után. A jól tervezett helyiség, a modern kád és a különleges vízmasszázs szinte mindenkinek garantálja a kényelmet és a stresszmentes időtöltést.