Wellis szabadon álló kád

Nézet:
Sorrend:

A Wellis szabadon álló kád kiváló minőségben és egyedi, modern dizájnnal rendelkező termék. A kád kialakítása lehetővé teszi, hogy az bárhova elhelyezhető, így nincs szükség a fürdőszobai elrendezés korlátozásaira. A kád kialakítása kimagaslik a többi hasonló termék közül, mert egy modern, vonalas megjelenést kölcsönöz az egész fürdőszobának.

A Wellis szabadon álló kád tulajdonképpen egy öntött akril kád, mely könnyen tisztítható és rendkívül tartós is. A kád akril anyaga azon túl, hogy tartós, még a meleg víz hőmérsékletét is sokáig megtartja. 

A Wellis szabadon álló kád előnyös tulajdonságai közé tartozik az is, hogy az érintkezési felület nagy, így akár ketten is kényelmesen fürdőzhetnek benne egyszerre. Az ergonomikus kialakítás pedig további kényelmet biztosít.

Az egyedülálló, modern dizájnja a fürdőszobában azonnal szemet szúr. A kád jól illeszkedik bármilyen stílusú fürdőszoba berendezésbe, akár modern, akár klasszikus vagy éppen mediterrán stílusú fürdőszobában képzeljük el.

Összességében, a Wellis szabadon álló kád egyedülálló minőségű és egyedi megjelenésű termék, amely kényelmesen használható és illeszkedik bármilyen fürdőszoba berendezésbe. Egy ilyen kád vásárlása biztosan a lakás egyik legjobb felújítási döntése lehet, amelyért családjának és barátainak csodálatát kivívhatja.