Wellis szaniter

Nézet:
Sorrend:
-26%
Olivia fali bidet
Olivia fali bidet méretrajz
RRP: 79 900 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
59 280 Ft
-5%
Sophia fali bidet fotó
Sophia fali bidet
RRP: 76 900 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
73 050 Ft

A Wellis mosdó, WC és bide szanitereket évek óta a legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártják és forgalmazzák. A Wellis szaniterekről megállapítható, hogy rendkívül minőségi anyagokból készülnek, így biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A cég minden szaniter termékének tervezésekor és kivitelezésekor figyelembe veszi a modern dizájn trendjeit, így a Wellis szaniterei tökéletesen illeszkednek a mai otthoni enteriőrökbe.

Az egyik legkedveltebb szaniter szett a Wellis mosdó szaniter. A mosdó egyszerű és elegáns, tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába, kombinálható bármilyen bútorzattal. 

A Wellis fali WC szaniterek , álló WC szaniterek és monoblokkos WC szaniterek kitűnő módon kiegészítik a fürdőszobát. A WC-ként használt számos modell közül a Wellis WC szaniterek kiemelkednek az egyszerű, de elegáns megjelenésükkel. A WC-k előnye, hogy könnyen tisztíthatók és hosszú élettartamot biztosítanak, így hosszú távon befektetésnek tekinthetők.

A Wellis bide szaniterei szintén kiváló minőségűek, amelyek segítik a fürdőszoba teljes körű kialakítását. A bide sokak számára fontos a higiénikus tisztítás megvalósítása érdekében. A Wellis bide szaniterei víztakarékosak és könnyen kezelhetők, így nagyon kényelmesek az otthoni használathoz.

A Wellis mosdó, WC és bide szaniterei a legjobb minőségű termékek a piacon. Egyszerűen telepíthetők és bármilyen beltéri stílussal jól egyezőek. A Wellis szaniterek nagyszerű választás mind az otthoni, mind a kereskedelmi használatra. A tervezés és a minőség garancia az Ön számára, hogy sokáig fog élvezni a Wellis szaniter termékeit.