Arezzo

Kifinomult stílusú, prémiumminőségű termékek szélesebb rétegek számára is elérhető áron – így foglalható össze röviden az Arezzo szaniter filozófiája. Legyen szó mosdókról, csaptelepekről, kádakról, zuhanypanelekről, wc csészékről, fürdőszobabútorról vagy kiegészítőkről, a 2015 óta nagy utat bejárt magyar márka termékeivel roppant igényes, egységes stílusú, elegáns vizes helyiséget alakíthat ki otthonában. Ismerje meg ezt az igazán első osztályú termékcsaládot, és rendelje meg webáruházunkból a kiszemelt darabokat!

Az olasz neve ellenére magyar Arezzo márkával nem lőhetünk mellé, ha szaniterekről van szó. Szép és igényes kivitelű csaptelepek, kádak és zuhanyzók várnak minket a kínálatukban. A mediterrán stílus, divat és elegancia vezeti a márka alapítóit. Az alábbiakban látni fogjuk, hogy az előbbi három jellemző teljes mértékben igaz az Arezzo termékeire. 

Röviden az Arezzo  márkáról

Az Arezzo márka egy toszkán kisvárosról kapta a nevét, mely Firenzétől 80 km-re fekszik. A festői helyen lévő, gyönyörű főtérrel rendelkező Arezzo egyesíti magában mindazon jellegzetességeket, melyeket a szaniterek terén is érvényesíteni szeretnének a márka képviselői. Stílus, divat, olasz építészet és formatervezés. A márka 2022-ben és 2023-ban is megkapta a MagyarBrands kiváló üzleti márka díját. Kiváló fogyasztói márka és Kiváló üzleti márka kategóriában is díjazott lett.

Az Arezzo Szaniter cég magas minőségű szanitereket, fürdőszobai radiátorokat, fürdőszobai kiegészítőket és csaptelepeket gyárt és értékesít. A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az iparágban, és mindig törekedtek arra, hogy innovatív és időtálló termékeket így kínáljanak.

Az Arezzo Szaniter által előállított termékek különleges ötvözete az olasz stílusnak és a modern technológiának. A vonzó designok megtestesítik a magas minőséget és az értékteremtést, és éppen ezért fontos helyet foglalnak el a piacon.

A cég magas színvonalú szolgáltatást kínál, és folyamatosan törekszenek arra, hogy megfeleljen a vásárlók elvárásainak. Az elmélyült márka- és terméktudás miatt, az Arezzo Szaniter szakértelme hozzájárul ahhoz, hogy a vásárló könnyedén megtalálja a megfelelő kiegészítőket, és profi támogatást kapjon a döntéshozatalban.

Az Arezzo Szaniter az elmúlt években kiemelkedő eredményeket ért el, és sikerült világszerte elismert nemzetközi céggé váljon. Az Arezzo Szaniter termékei megtalálhatók számos országban a világon, és állandóan növekszik a népszerűsége.

Ízléses kádak, zuhanyszettek és zuhanypanelek 

A fürdőszoba egyrészt a tisztálkodás, a napi rutin, másrészt a ráérős relaxálás terepe, így ebbe a helyiségbe nemcsak praktikus, hanem kényelmi funkciókat is ellátó szanitert célszerű választani. A rohanó hétköznapokon a gyors tus, a ráérős hétvégéken inkább az ellazító kádas fürdés lehetősége is adott egy jót megtervezett és kialakított vizes helyiségben. Az Arezzo szaniter mindent megad ennek megteremtéséhez a minőségi akrilkádaktól kezdve a hidromasszázs zuhanypanelen át a zuhanyrendszerekig.

Az arezzo szanitereiben egyesül a funkcionalitás és a minőség, hiszen bár minden darab tökéletesen szolgálja azt, amire tervezték emelett még stílusos is. Rendkívül sokféle anyagból gyártanak szanitereket. Íme néhány példa: A térben szabadon elhelyezhető kádakat készítenek öntött márványból vagy akrilból. A zuhanytelepek anyaga pedig alumínium, ami tartós és stílusos is. 

Mosdók és csaptelepek széles választéka

Az Arezzo szaniter mosdói többféle kialakításban – pultra ültethető és beépíthető, szimpla vagy dupla –, különféle méretekben és formákban érhetők el, de a márkához hűen minden egyes termékre az elegáns megjelenés jellemző, akár porcelánból, akár kerámiából készült az adott termék. Széles kínálatunkban a mosdókhoz illő fekete és króm csaptelepek hosszú sorából választhatja ki az elképzeléseihez tökéletesen igazodót.

Az Arezzo Szaniter csaptelepek és zuhanyfejek tervezésénél a funkcionalitás, a minőség és a stílus az elsődleges szempontok, és egyenlő hangsúlyt kapnak. A választék nagyon széles, amely magában foglalja a hagyományos és modern megjelenést is, ezért mindenkinek van lehetősége megtalálni a saját ízlésének megfelelő terméket.

A mosdók anyaga lehet öntött műgyanta, porcelán vagy kerámia. Árban is van különbség az egyes anyagok között, így könnyen a pénztárcánkhoz szabhatjuk a választást.

A csaptelepek kapcsán az is fontos szempont, hogy minél gazdaságosabban bánjon a vízzel. Megéri a régi csapokat is lecserélni olyanra, ami már a modern technológiával dolgozik.

Lenyűgöző fürdőszobabútorok

Az Arezzo nemcsak a szaniterek, hanem a fürdőszobabútorok terén is jó választás, hiszen ugyanazt a minőséget hozzák, amit a kádak, zuhanyzók, mosdók kialakításánál. 

Könnyű be- és összeszerelhetőségük, variálhatóságuk biztosítja azt, hogy minden fürdőszobában helyük lehessen.

Felsőszekrények, faliszekrények, mosdószekrények, fali magasszekrények és még sokféle típus várja az érdeklődőket. Többféle színben. A polcos és fiókos megoldások nagy tárolóhelyet biztosítanak a fürdőszobai piperedolgoknak. 

A bútorokhoz egyéb olyan kiegészítők is tartoznak, amik tovább fokozzák a kényelmet és teljessé teszik a fürdőszobát. Ilyenek a tükrök, plusz tárolók, tartók (WC-papír és törölköző).

A nagyon praktikus törölközőszárító is szerepel az Arezzo kínálatban. Ennek segítségével nemcsak melegen tartható a fürdőszoba, hanem több törölköző is szárítható egyszerre. A vizes, bepállott törölköző sem szagra, sem érintésre nem kellemes. 

Érdemes tőlünk rendelned!

Az Aquatrade webáruházában a fenti Arezzo termékek mindegyike megtalálható. Vásárlásukkal egy magyar márkát támogatunk, ráadásul minőséget kapunk a pénzünkért. Szakképzett munkatársaink szívesen segítenek kiválasztani a megfelelő szanitereket, e-mailben és telefonon is elérhetőek vagyunk.