fali

Nézet:
Sorrend:
-15%
Cubito fali WC
Cubito fali WC
RRP: 102 390 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
87 100 Ft
-15%
Lyra Plus fali WC
WC-tető
RRP: 42 610 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
36 290 Ft

A fali WC a modern fürdőszobák elengedhetetlen kelléke. Ez a típusú WC az úgynevezett fali vázra van szerelve, amely biztosítja a stabilitást. Ezek a falba épített, csempézett fali vázak általában rozsdamentes acélból készülnek, és maximális stabilitást biztosítanak a WC-hez. A fali WC-hez tartozó csésze eltérő méretű lehet, lehet kis vagy nagyobb, a méret kiválasztása a fürdőszoba méreteitől függ.

A fali WC előnye, hogy elfér a falon, így nem foglal helyet a padlón. Ez különösen fontos kisebb fürdőszobák esetében, ahol a hely korlátozott. A fali WC váz nagyon diszkrét, és majdnem láthatatlan lesz, ha a WC tartályával együtt van a falba szerelve. A fali WC-knek a felszerelése bonyolult lehet, de a végeredménnyel minden bizonnyal elégedett lesz.

A fali WC tartálya általában a falban elrejtett, így nincs szükség külön tartályra, ami javítja a fürdőszoba esztétikáját. A fali WC tartálya általában egy gombnyomással működik. A WC többféle stílusban is kapható, egyszerű és elegánstól a magas technológiájú és szofisztikált stílusig.

Összességében a fali WC modern megjelenése, a könnyű tisztíthatóság és az energiahatékonyság miatt a legnépszerűbb választás a mai modern fürdőszobákban. Ha egy kis vagy nagyobb méretű, diszkrét, elegáns és stílusos WC-t keresünk, akkor a fali WC lehet a legjobb választás.