Ravak akril kád

Nézet:
Sorrend:
-3%
Ravak akrilkád előlap A egyenes
Ravak akrilkád előlap A egyenes méretei
RRP: 60 800 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
58 990 Ft
-3%
Ravak előlap Asymmetric akrilkádhoz balos
Ravak előlap Asymmetric akrilkádhoz
RRP: 56 800 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
55 100 Ft
-3%
Ravak előlap Chrome akrilkádhoz
Ravak előlap Chrome akrilkádhoz
RRP: 51 200 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
49 700 Ft

A fürdőszobai enteriőr kialakításának alapvető elemei közé tartoznak a fürdőkádak. A fürdőkádak egyszerre funkcionálisak és dekoratívak, és nagyon fontos szerepük van a fürdőszobai kialakítás során. A Ravak fürdőkádak számos előnnyel járnak és tökéletesen illeszkednek a modern fürdőszobákba.

A Ravak normál akril kád egyik fő jellemzője a klasszikus formavilág, amely egyszerű és letisztult. A Ravak normál kádja könnyen telepíthető, kényelmes és igényes. A Ravak normál kádjának felhasználása széleskörű, így kiválóan alkalmas a fürdőszobákba.

A Ravak aszimmetrikus akril kád egy zökkenőmentes érzést nyújt a zuhanyzás és a fürdés közben. Az aszimmetrikus forma lehetővé teszi, hogy az ember kényelmesen elférjen a fürdőkádban, és ugyanakkor ideális támasztékot nyújt a zuhanyzás során is. A Ravak aszimmetrikus kádja kiválóan alkalmas akár kisebb fürdőszobákba is, ahol az érzetet megfelelően tudja nyújtani.

A Ravak sarok akril kád megfelelő választás, ha az embernek az a célja, hogy a helyet hatékonyan használja fel. A sarok kialakítása lehetővé teszi, hogy a helyet kihasználja, miközben a kényelmet és a stílust is fenn tudja tartani. A Ravak sarok kádjának az alakja és a méretei kiválóan illeszkednek a szoba struktúrájához, így használata teljesen harmonikus.

A Ravak egyedi kádja különleges és exkluzív darab, amely kifejezi az egyediséget és a kreativitást. Az egyedi kád kialakítása lehetővé teszi az elképzelések megvalósítását, hiszen több féle formában készíthető. Az egyedi kád legfőbb előnye, hogy az ember által megálmodott kád egy személyesen formált darab, amely abszolút személyre szabott, nem is lehetne személyesebb annál.

Összefoglalva, a Ravak fürdőkádak kiválóan alkalmasak bármilyen háztartásba, mivel tökéletesen illeszkednek a modern stílushoz. A Ravak kádjai előnyösen és magas színvonalon egyesítik a funkcionális és esztétikai szempontokat. A Ravak kádjai nemcsak kellemes élményt nyújtanak, hanem olyan stílust teremtenek a fürdőszobában, amely az otthon különleges helyévé teszi.