Sanotechnik zuhanykabin

Nézet:
Sorrend:

A készletünkön található összes Sanotechnik zuhanykabin a legmagasabb minőséget képviseli. A minőség mellett azonban fontos szerepet kap az egyediség és a vásárlók igénye is. Ezt a szemléletet vallja maga a Sanotechnik cég is, amely 1979-ben alakult. A Sanotechnik termékei 1993 óta vannak jelen Magyarországon. Kezdetben leginkább Ausztriában keresték a vállalat termékeit, de ma már hazánkban is egyre többen forgalmazzák őket. A folyamatosan bővülő vállalat saját gyárüzemmel is rendelkezik.

A Sanotechnik zuhanykabin típusai

Sanotechnik zuhanykabin többféle típusban is kapható. A széles választék lehetővé teszi mindenki számára, hogy saját személyiségéhez illő zuhanykabinnal szerelje fel fürdőszobáját. Ezek alapján választhatunk íves, szögletes, kör alakú, és három oldalas zuhanykabinok közül.

Az íves Sanotechnik zuhanykabin lágy vonalai játékos hangulatot keltenek a fürdőszobában. Mivel nincs kiálló oldala, kényelmesen el lehet férni az íves kabin mellett akkor is, ha kicsit szűkebb helyiségben állítjuk fel. A lekerekített oldal azonban nem csökkenti a belső teret. Nyugodtan szerelhetjük a zuhanyfejet bárhová, nem kell majd nyomorogni az íves Sanotechnik zuhanykabinban.

A modern, minimalista stílus kedvelői minden bizonnyal előnyben részesítik a szögletes kabinokat. A szögletes Sanotechnik zuhanykabin határozott vonalai rendezettség és magabiztosság hatását keltik. A minimalista stílus pedig pont erre, vagyis a rendezettségre és letisztultságra épül. A szögletes kabinok elhelyezése sem jelenthet különösebb problémát, hiszen bármelyik sarokban, vagy akár a fal mentén is hibátlanul elférnek.

A Sanotechnik zuhanykabinok között találunk néhány különleges terméket is. Ide tartozik a kör alakú zuhanykabin, a három oldalú zuhanykabin, a mélytálcás és a walk-in Sanotechnik zuhanykabin is.

Milyen méretben kapható Sanotechnik zuhanykabin?

A Sanotechnik úgy tervezte a zuhanykabinokat, hogy mindenki találjon magának megfelelőt. Ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy ne legyenek olyan körülmények, amik megakadályozhatnák a vásárlást. Ilyen probléma szokott lenni, ha túl kis méretű a fürdőszoba. Mivel Sanotechnik zuhanykabin többféle méretben is kapható, senkinek sem kell lemondania a kényelmes zuhanyzásról.

Kisebb fürdőszobákba ideális választás a 80x80, vagy 90x90 cm-es Sanotechnik zuhanykabin. Az pedig már csakis az egyedi ízlésen múlik, hogy íves, vagy szögletes kiszerelést választunk. Ezek a kisebb méretű kabinok akkor is rendkívül hasznosak, ha a zuhanykabin mellett egy fürdőkád is helyet kap a fürdőszobában.

A keskeny fürdőszobák megmentője a téglalap alakú Sanotechnik zuhanykabin. Ennek az a lényege, hogy a kabin egyik oldala hosszabb, mint a másik. Ezzel a megoldással kényelmesen elfér a kabin a helyiségben, miközben a zuhanyzáshoz is jut elég hely. A téglalap alakú kabinok kisebb változatai 100x80 cm-esek, míg a nagyobbak lehetnek 130x90, vagy akár 170x80 cm-esek is.

Milyen anyagból készül a Sanotechnik zuhanykabin?

A Sanotechnik zuhanykabin gyártásához kizárólag jó minőségű alapanyagokból készül, függetlenül a zuhanykabin alakjától. A kabin kerete általában alumínium, melyet fekete, vagy króm színben lehet kapni.

A zuhanytálcával ellátott Sanotechnik zuhanykabinok zuhanytálcája akrilból készül. Az akril legnagyobb előnye, hogy nem vonja el a hőt, így használat előtt is nyugodtan beleléphetünk mezítláb. Az akril felülete antibakteriális, emiatt pedig könnyen tisztítható.

A könnyű tisztíthatóság igaz a Sanotechnik zuhanykabin üvegére is. Egy 5-8 mm vastag biztonsági üvegről beszélünk, ami védőréteggel van lekenve. Az üveg színe is választható: lehet fekete, zöld, vagy teljesen átlátszó is.

A Sanotechnik zuhanykabin alkatrészei

Bátran kijelenthetjük, hogy a Sanotechnik nem csak az alapanyagában képviseli a legmagasabb minőséget. A Sanotechnik zuhanykabinok valódi luxus terméknek számítanak. 

A letisztult változatok nagy előnye, hogy semmilyen felesleges szerelvényt nem tartalmaznak, és a nélkülözhetetlen alkatrészek sincsenek szem előtt. Így a krómozott fogantyúkon kívül nem is látszik más, mivel a görgők el vannak rejtve. Ez nem csak stílusosabbá és modernebbé teszi a megjelenését, de a takarítást is megkönnyíti.

A minimalista dizájn ellentéte a Sanotechnik hidromasszázs zuhanykabinja. A hidromasszázs zuhanykabin magasított tálcával van felszerelve. Ezenfelül tartalmaz egy keverő csaptelepet, esőztető zuhanyfejet, többfunkciós kézi zuhanyt, világítást, piperepolcot, rádiót, hangszórót, és ventillátoros szellőztetést.

A Sanotechnik zuhanykabin funkciói

A Sanotechnik zuhanykabin elsődleges funkciója, hogy kényelmes teret biztosítson a zuhanyzáshoz. Nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos a nyugtató hatású környezet. Egy rendezett, letisztult Sanotechnik zuhanykabin pedig ideális hely a reggeli felfrissüléshez.

Sokan elkapkodják a zuhanyzást, azt gondolván, hogy ez csak egy kötelező rutin feladat. Mi azonban úgy véljük, hogy a zuhanyzás nem csak a testünket, hanem az elménket is felfrissíti, így aztán megéri több időt szánni rá.

Amennyiben pedig este szeretnénk használni a Sanotechnik zuhanykabinunkat, a feszültség levezetésére, használjuk a hidromasszázs funkciót. A fúvókák nagy nyomású vízsugarakkal lazítják el az izmainkat, miközben kedvenc zenénket hallgathatjuk a hangszórón keresztül. A világítással kiegészített kabinokban fényterápiára is van lehetőség.