Wellis szauna

Nézet:
Sorrend:

A Wellis szaunák a luxus és minőség szimbólumai, ideálisak minden otthonba. A Wellis infraszaunákban az általános szaunához képest alacsonyabb hőfokon lehet pihenni, így kellemesebb és könnyedebb, mint az általános finn szauna. Az infra sugárzás hatására a bőr alatt is melegedik a test, így az ember belsejében is kifejti hatását. Egy ilyen szauna használatát ajánlják különösen azoknak az embereknek, akik ízületi fájdalmakkal vagy izomgörcsökkel küzdenek.

A Wellis szaunák széles választékában előfordul a klasszikus finn szaunák és a modern infraszaunák is. A Wellis finnszaunákban a hőfok elérheti a 100°C-t, ami kezdetben kicsit ijesztő lehet, azonban a páraképzés és a meleg levegő pozitív hatással van a testre és a lelki állapotra is. Az ilyen szaunában töltött idő elteltével az ember újra energiával feltöltődik, a vérkeringése javul, és a méreganyagok is eltávoznak a szervezetből.

A finn szaunának számos pozitív hatása van az egészségre. Segít csökkenteni a stresszt, javítja az immunrendszert, hasznos a légzőszervi betegségek esetén, valamint segít megszabadulni a méreganyagoktól is.

A Wellis szaunák mindegyike elegáns megjelenéssel és kiváló minőséggel rendelkezik, így a berendezés nem csak az otthonunk meghitt része lesz, de dekoratív darabja is lesz annak a helyiségnek, ahova beépítjük. A szauna használata előtt fontos, hogy igénybe vegyük egy szakértő segítségét, hogy biztonságosan használni tudjuk a szaunát.

A Wellis szaunák luxus és kényelem kombinációját jelentik, minden élethelyzetben hasznosak lehetnek az egészség megőrzésében és a stresszoldásban. Bármelyik típusú szaunát választjuk a Wellis széles választékából, biztosak lehetünk abban, hogy egy magas minőségű és funkcionalitásban egyedülálló terméket kapunk.