álló

Nézet:
Sorrend:

Az álló WC az egyik legelterjedtebb és leggyakrabban használt fajta, melyet a lakóingatlanokban, közintézményekben, valamint az ipari és kereskedelmi épületekben is alkalmaznak. Ez a típus álló helyzetben van szerelve a padlóra.

Az álló WC két fő alkotórészből áll: a csészéből és a tartályból. A csésze rendszerint kerámia, mely különböző formájú lehet, úgy mint ovális és kerek. A tartály általában műanyagból van készítve, és tartalmazza a vízleeresztést, mely segít a szennyezőanyagok kiürítésében.

Az álló WC számos előnnyel rendelkezik. Az egyik a higiénia, mivel a WC tartálya és a csésze külön van, így lehetőség van a különálló tisztításukra. Emellett a WC-tartályban található kapcsoló lehetővé teszi a vízmennyiség szabályozását, ami hatékony víztakarékosságot eredményez. Az álló WC könnyen telepíthető bármilyen helyiségben, és nagyobb odafigyeléssel tartós is.

Összességében az álló WC egy hagyományos, megbízható és kedvező árú WC megoldás, és kiváló választás lehet azoknak, akiknek a fali WC nem megfelelő kényelmet vagy lehetőséget biztosít. Választásánál azonban fontos szempont, hogy melyik típus felel meg a legjobban az Ön igényeinek és használati szokásainak.