Led tükör

Egyetlen fürdőszobából sem hiányozhat a tükör, de korántsem mindegy, milyen darabot választunk. Ez esetben is érdemes a minőség mellett dönteni, különösen akkor, ha gyakori használatban van. A speciális megvilágítású LED tükör amellett, hogy sokat segít a kozmetikai beavatkozások és a sminkelés folyamatában, még különleges hangulatot is teremt a helyiségben, így design-elemként is fontos a funkciója. Tekintse meg a webshopunkban forgalmazott termékeket, és rendeljen egyszerűen, gyors házhoz szállítással!

Nézet:
Sorrend:
-3%
Notion 60 cm keretes tükör
	 Notion 60 matt arany
RRP: 61 000 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
59 190 Ft

Ha azt gondoltuk, hogy egy tükörnek csak annyi a dolga, hogy visszatükrözzön minket, akkor tévedtünk. Ma már különböző fényforrásokkal, sőt hangszóróval felszerelt darabokat is vásárolhatunk, például ledes fürdőszobai tükröket. Ezek amellett, hogy igazi design-elemek, még több fürdőszobai tevékenységet is megkönnyítenek.

A ledes fürdőszobai tükör előnyei

A tükör előtt végzett tevékenységek, legyen az akár a fogmosás, fogselymezés, sminkelés nagyon fontos a megfelelő világítás. Általában található a tükrök felett lámpa, de ezek nem biztos, hogy mindig a legjobb szögben érnek minket. A ledes tükrök ezzel szemben egyenletesen és sok szögből világítanak egyszerre, így megfelelően láthatjuk azt, amit látnunk kell.

A tavaszi és nyári hónapokban igyekszünk minél több időt a szabadban tölteni, ám ezzel váratlan vendégeket is hazavihetünk. Ilyenek a kullancsok. Kirándulás után mindig nagyon alaposan végig kell nézünk magunkat. A hátunk és a tarkónk ellenőrzésében is segítségünkre lehet egy ledes tükör.

A kozmetikusok számára is jó választás egy ledes tükör, hiszen így a legjobb sminket készíthetik el, a bőrtisztító kezelésekről nem is beszélve. A férfiak számára is könnyebbség lehet egy ledes tükör, hiszen a borotválkozás sokkal pontosabb és alaposabb a segítségével. Biztos, hogy minden egyes szőrszál láthatóvá válik egy ledes tükörben. 

Mivel a fény nem egy helyről érkezik, kiküszöbölhetjük a ledes tükör használatával az árnyékokat. Nem kell a lámpákat állítgatni, egyenletesen több oldalról érkezik a fény. Ráadásul ezeket a tükröket állítani, dönteni is lehet, hogy legjobb szögben tudjuk beléjük nézni.

A család minden tagjának, kortól függetlenül igazi segítőtárs lesz a fürdőszobában egy ledes tükör, legyen szó bármilyen tükör előtt végzett tevékenységről. 

Hogyan válassz ledes tükröt?

A ledes tükrök rendkívül sokféle formában és méretben kaphatók, így mindenki kiválaszthatja azt, amelyik az ő fürdőszobájába a leginkább passzol. A kerekebb, klasszikus formáktól egészen a szögletesig szinte bármilyen forma elérhető álló és fekvő kivitelben egyaránt.

A fürdőszoba stílusa, a rendelkezésre álló hely, a fürdőszoba nagysága mind meghatározza, hogy milyen tükröt lehet stílusosan elhelyezni benne. A tükrök optikailag nagyítják is a teret, ezért az egészen kicsi fürdőszobákat is fel lehet dobni vele. A ledes tükör amellett, hogy funkciója van még hangulatelemként is szolgál. A legtöbb tükörnél meg lehet választani a fényerősséget is.

A ledes tükör nagyon jól mutat egy szép fürdőszobaszekrény fölött. A fürdőszobai bútorokhoz stílusban passzoló tükröt válasszunk, hogy a fürdőnek egységes képe legyen.

Ha a mosdókagylónk kerekebb forma, akkor nyugodtan választhatunk a ledes tükörből is a kerekebb, oválisabb formák közül, hiszen jó, ha ott is visszaköszön ez a forma. Ha azonban szögletesebb a mosdókagyló, akkor ahhoz választhatunk szögletes tükröt. Az is működik, ha éppen ellenkezőleg, párosítjuk a szögletest a kerekebbel. Minden azon múlik, hogy a fürdőszoba egésze egységes képet mutat-e. 

A szögletes és kerek formák játékát ugyanígy vihetjük tovább a többi fürdőszobai bútor és berendezés kapcsán is, hiszen mind kádakból, mind zuhanykabinokból kapható ma már ilyen is, olyan is. A tervezés folyamatának kezdetén konzultálhatunk szakemberrel is, ha nem vagyunk biztosak abban, mit is válasszunk.

A leggyakoribb ledes tükörtípusok

A ledes tükrök egyes típusai a szerint alakulnak, hogy eygszerűbb kivitelről van-e szó, vagy esetleg hangszóróval felszerelt okos tükörről. A formák, színek és méretek tekintetében is tudunk válogatni az egyes darabok között. A led tükrök általában kosz és nedvességtaszító anyagból készülnek, így a tisztításuk is egyszerűbb. A tükör körül világító fény egyenletes világosságot biztosít a legsötétebb fürdőszobákban is.

A ledes tükrök között találunk billenőkapcsolós darabokat. Ezt azoknak ajánljuk, akik a megszokott dolgok hívei. Ezen kívül van érintőgombos és szenzoros kivitelű is. Az érintőképernyők korában többen vannak, akik már ezt a megoldást preferálják ahol csak lehet. A kapcsoló talán könnyebben koszolódik, mint az érintőkapcsoló. 

Ha valaki az összes extrát szeretné igénybe venni, amit egy ledes tükör nyújtani tud, akkor kérheti páramentesítő funkcióval is.

Mennyit fogyaszt egy ledes tükör?

Egy ledes tükör fogyasztása elenyésző ahhoz képest, amit egy hagyományos, a tükör fölé szerelt lámpa fogyasztana. Mindenképp megéri tehát beruházni egyre, mert tartós megoldást kínál, ráadásul a fenntarthatóságot is támogatja. Az elhasznált hagyományos izzókat ugyanis nem lehet a kommunális szeméthez hozzátenni, ezeket külön le lehet adni az erre kijelölt helyeken.

Meddig fog működni a ledes tükör?

Attól függ, hogy mennyire bánunk vele kesztyűs kézzel. Minden eszköz meghálálja, ha odafigyelünk rá. A ledes tükörnél is fontos a megfelelő tisztítás. Ehhez nem szükséges erős tisztítószereket használni. Ha rendeltetésszerűen használjuk a ledes tükröt, akkor évekig fog minket hibátlanul szolgálni. Búcsút inthetünk a villanykörték cserélgetésének.