Wellis zuhanykabin

Nézet:
Sorrend:

Sokszor döntünk a zuhanyzás mellet, mivel az a leggyorsabb módja a tisztálkodásnak, így hamar áteshetünk rajta. Ez azonban nem jó hozzáállás, hiszen a zuhanyzás is lehet feltöltő és pihentető. Ehhez azonban szükség van egy kényelmes, mégis látványos zuhanykabinra. A Wellis zuhanykabin mindkét tulajdonsággal rendelkezik, ezért stílustól függetlenül bármely fürdőszobának főszereplőjévé válhat.

A Wellis zuhanykabin története

A Wellis a 2000-es évek elején indult, de ekkor még csak pár fős családi vállalkozásként. Pár évvel később piacra dobta saját termékeit, és szép lassan egy nemzetközi méretű céggé nőtte ki magát. Az európai piac után Amerikába is sikerült betörni, de azóta sincs megállás. Immár két telephelyen készülnek a kiváló minőségű termékek, élvonalbeli gyártószerszámokkal felszerelt üzemeikben.

A Wellis folyamatos újításokkal próbálják kielégíteni a vásárlók igényeit, miközben a jövő technológiáját alkalmazzák. A gyártás és a termékek felhasználása során nagy szerepet kap a környezettudatosság és az energiahatékonyság. Évente nagyjából 30.000 Wellis termék kerül új tulajdonosához.

A Wellis nem csak medencék és jakuzzik, hanem szaniterek gyártásával is foglalkozik. Így aztán minden szaktudásuk benne van a Wellis zuhanykabinban is. A nagy népszerűség nem a véletlen műve. A megbízható, minőségi termékek meglehetősen kedvező áron kaphatók, így azok is megengedhetik maguknak, akik szűkösebb költségvetésből dolgoznak.

A Wellis zuhanykabin típusai

Készletünkön többféle típusban is kapható Wellis zuhanykabin. A változatos kiszerelések célja, hogy mindenki megtalálja azt a verziót, amely a leginkább illik hozzá, és a fürdőszobájába.

A hagyományos formákat kedvelők számára rendelkezésre áll a szögletes Wellis zuhanykabin. Az egyenes vonalak határozottságot és rendezettséget sugallnak. Emiatt tökéletes választás egy modern minimál fürdőszobába, hiszen a minimál stílus lényege a rendezettség és letisztultság. Márpedig egy szögletes Wellis zuhanykabin semmilyen felesleges díszítést nem tartalmaz. A szögletes oldalaknak köszönhetően meglehetősen egyszerű neki helyet találni, akár egy sarokba, vagy a fal mellé.

Ha egy kicsit lágyabb, játékosabb környezetre vágyunk, válasszuk a Wellis zuhanykabin íves típusát. Ez a verzió megidézi a szállodai fürdőszobák hangulatát, ráadásul kisebb helyet is foglal el a helyiségből. A lekerekített oldal ugyanis nem lóg be. Ez a térnyerési megoldás azonban nem megy a Wellis zuhanykabin belső méretének kárára. Az íves kabinban bárhova helyezhetjük a zuhanyfejet, nem lesz útban, így mi is kényelmesen elférünk.

Amennyiben kellően nagy hely van a fürdőszobában, lehetőségünk van egy 4 oldalú Wellis zuhanykabin beszerzésére. A 4 oldalú zuhanykabin előnye, hogy bárhová állíthatjuk. Ha a hagyományos elrendezés szerint a fal mellett kap helyet, a negyedik, hátsó oldalnak köszönhetően nem szükséges leburkolni mögötte a falat.

Wellis zuhanykabin méretek

Wellis zuhanykabint több méretben is kapható nálunk. Ez megkönnyíti a választást, hiszen nem kell sokat számolgatni, hogy valóban be fog-e férni az adott termék. A kisebb fürdőszobákba nagyszerűen passzol a 80x80 és 90x90 cm-es szögletes, vagy íves zuhanykabin. Akkor is megéri ilyen méretben gondolkodni, hogy ha a fürdőszobában egy fürdőkád is helyet kap a zuhanyzó mellett. A Wellis zuhanykabin kisebb méretének köszönhetően nem zsúfoljuk túl a helyiséget, és a zuhanyzás is felüdítő lesz.

A keskeny, hosszúkás fürdőszobák megmentője a téglalap alakú Wellis zuhanykabin. Ez a forma lehetővé teszi, hogy a fal mentén helyezzük el a kabint, úgy hogy belül is kényelmes legyen, és mellette is elférjünk. Itt széles skálán mozognak a méretek, mivel a 90x100 cm-es verziótól a 140x80 cm-es változatig minden megtalálható.

Wellis zuhanykabin többféle dizájnnal

A Wellis nem csak a hatékonyságra és funkcióra összpontosít a termékek elkészítése során. Legalább ekkora szerepet kap a dizájn és a megjelenés is. Wellis zuhanykabin kapható egyszerűbb kivitelben, vagyis a hagyományos krómozott kerettel és fogantyúkkal, valamint átlátszó üveggel. A fekete kerettel és fekete fogantyúkkal ellátott zuhanykabin a modern stílust képviseli.

Az ajtók tekintetében is több lehetőség áll rendelkezésünkre. Tágasabb fürdőszobában kényelmesen elfér a nyílóajtós zuhanykabin, míg kis helyen érdemes egy tolóajtós változat mellett dönteni. A tolóajtós zuhanykabin rejtett görgőkkel van felszerelve, ami tovább növeli a kabin letisztultságát.

A fürdő adottságaihoz igazítva választhatunk jobb vagy bal oldali zuhanykabint. Wellis zuhanykabinjaink egyajtós és kétajtós változatban is kaphatók.

Milyen tartós a Wellis zuhanykabin?

A Wellis zuhanykabin kerete alumíniumból készül, míg az 5-8 mm vastag biztonsági üveg védőréteggel van lekezelve. A sima felületeknek köszönhetően könnyen takarítható, ezért hosszú távon is higiénikus és tartós marad a szerkezet.

Egyedüli rizikót a zsanérok és a görgők jelenthetnek, melyek idővel rongálódhatnak, de egy Wellis zuhanykabin kompatibilis az összes többi Wellis termékkel, így ezek az alkatrészek is könnyen és gyorsan cserélhetők.

A kiváló minőségű Wellis zuhanykabinjainkra több év garanciát vállalunk. Ha tehát bármilyen hibát észlelnek, forduljanak hozzánk bizalommal. Mi a legjobb szaktudásunk szerint igyekszünk segíteni.