Arezzo csaptelep

Az Arezzo csaptelep ékszerként ragyog a fürdőszobában. A csaptelep az olasz stílust tükrözi, letisztult formával és minőségi kivitelével. A fő komponens az elegáns csaptest, melyet kerek vagy téglalap alakú, vastagabb vagy vékonyabb keret vesz körbe.

Az Arezzo csaptelep kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül, például rozsdamentes acélból vagy sárgaréz ötvözetből, melyek tartósabbak és ellenállóbbak a korrózió-val szemben. Az anyagok minősége mellett a csaptelep designja sem hagy kívánni valót maga után. A modern kivitelű Arezzo csaptelepekkel pontokat szerezhetsz az otthonod kialakításában.

Az Arezzo rendkívül funkcionális, hiszen a víz áramlásának lezárása és annak hőmérsékleti beállítása egyszerűen kezelhető. Az Arezzo termékcsaládhoz kínált mosdó- és zuhany csapok egyaránt hozzáférhetőek a termékpalettán.

A színvilág tekintetében is széles választékot nyújt az Arezzo. A legelterjedtebb szín a króm, de egyszínű fehér, fekete vagy akár a bronz is népszerű. 

Az Arezzo csaptelep alsó és felső része ergonómikus, a csaptest kerekedése pedig különleges megjelenést kölcsönöz számára. Bármilyen fürdőszobába jól illik az Arezzo csaptelep, hiszen az univerzális megjelenése kombinálható bármilyen enteriőrhöz. Az Arezzo csaptelep garantálja a minőségi kivitelezést, és stílusos megjelenést a fürdőszobában.