Jika zuhanyajtó

Nézet:
Sorrend:
-13%
Cubito Pure 80 csuklóajtó
Cubito Pure 80 csuklóajtó
RRP: 146 550 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
127 500 Ft
-13%
Cubito Pure 90 csuklóajtó
Cubito Pure fix fal
RRP: 164 120 Ft A beszállító által legutóbb ajánlott fogyasztói ár.
142 790 Ft

A Jika zuhanyajtó csak egy a fürdőszoba kiegészítők széles választékából, de sokan úgy gondolják, hogy ez az egyik legfontosabb eszköz. Nem csak a praktikum, hanem a megjelenés, a dizájn és az egyéni stílus is hatással van arra, mely ajtót választjuk fürdőszobánk zuhanyfülkéjéhez.

Azok számára, akik szeretnék frissíteni vagy felújítani fürdőszobájukat, a Jika zuhanyajtó széles választékával találkozhatnak. A Jika fürdőszobai ajtók kitűnően alkalmazkodnak a különböző méretekhez és megfelelnek minden stílusigénynek. Az ajtók széles színválasztéka és a különböző anyagok, például a hagyományos üveg, a mattüveg, az akril és a polikarbonát lehetővé teszi, hogy könnyen válasszuk ki a megfelelő ajtót a meglévő fürdőszobánkhoz.

Az ajtók tervezése és kialakítása is nagyon fontos minden fürdőszobában. A funkciók között szerepel az ajtók mozgékonysága, az ajtónyitási méret, a vízelvezetés, az állítható szélesség, a felszerelési lehetőségek, és a könnyű tisztíthatóság, mind az olyan tulajdonságok, amelyeket a Jika ajtók valóban magukénak mondhatnak.

Azonban az ár is fontos tényező lehet az új ajtó kiválasztásában. Mivel a Jika zuhanyajtók között széles választék található az árakat is különbözőnek kell lenniük, hogy mindenki megtalálhassa a saját megfelelő fürdőszobai ajtaját a kínálatban. A minőség nem csak az árban jelenik meg, de a Jika fürdőszobai ajtók azért is nagyszerűek, mert nagyon hosszú élettartamúak, ezáltal pénzt takarítunk meg a hosszú távon.

Egy Jika zuhanyajtó modern, stílusos és funkcionális fürdőszobával ajándékozhat meg minket, ráadásul tiszta és rendezett fürdőszobát garantál, hiszen az ajtó rendszeresen könnyen tisztítható. Érdemes tehát megkérdezni szakember segítségét, hogy melyik ajtó illik a fürdőszobánkhoz, hogy a legjobb választást tegyük és élvezhessük a frissen kialakított fürdőszobánkat.