Fürdőkádak

Prémiumkategóriás kádak nagy választéka

A fürdőszoba alfája és ómegája a kád. Egy jó megválasztott darab a mindennapos tisztálkodás mellett a relaxációhoz és a hőn áhított ellazuláshoz is tökéletes körülményeket teremt. Acél-, akril és öntöttmárvány-kádak klasszikus és modern designnal, normál, sarok és egyedi kialakítással – válogasson kedvére minőségi termékekből álló kínálatunkban!

Esztétikus és praktikus kádak a design és a funkcionalitás jegyében

Elsőre talán sokan úgy gondolják, hogy egy kádnak – ami a zuhanykabin mellett még napjainkban is megtalálható az otthonok, háztartások jelentős részében – egyetlen funkciója van, és ez nem más, mint hogy biztosítsa a terepet a tisztálkodáshoz. Igen, valóban ezt teszi, de ahogyan nem mindegy, milyen étkezőszéken ülünk az asztalnál, kényelmetlenül feszengünk-e rajta vagy komfortosan ücsörgünk vacsora közben, úgy a kád esetében sem érdektelen szempont a kialakítás vagy az anyaghasználat, hiszen egy minőségi, az igényeinket maximálisan kiszolgáló darab valóságos wellness-élménnyé emelheti a fürdést.

Egy fárasztó munkanap vége felé elég csak arra gondolnunk, hogy hazaérve teleengedjük a kádat vízzel, aromaterápiának is beillő fürdőhabot vagy -sót öntünk bele, elmerülünk benne, ellazulunk, és szinte új emberként szállunk ki a fürdőzésből – voltaképpen ez a jó kád elsődleges funkciója a mindennapos tisztálkodáson túl.

Milyen egy igazán jó kád?

A tökéletes fürdőszobai élményt csakis egy tökéletes kád biztosíthatja, de hogy kinek mit jelent a tökéletesség fogalma, az egyénenként nagyon eltérő lehet – és éppen ez az oka annak, hogy webáruházunk roppant széles termékpalettával várja a vásárlókat.

A kád kiválasztásakor alapvetően három kritérium alapján szokás szűrni, amelyek a következők:

  • a rendelkezésre álló hely nagysága és formája
  • alapanyag
  • stílus

Igaz, hogy a fürdőszoba paraméterei meghatározzák a választható kád méretét és formáját, de még egy viszonylag kisebb méretű helyiség esetén sem kell lemondanunk a beépítéséről, hiszen a klasszikus mellett választhatunk aszimmetrikus vagy sarokkádat is, sőt egyedi kialakítású termékek is rendelkezésre állnak. Mindez nemcsak a formára, hanem a méretekre is vonatkozik, és webáruházunkban kedvére válogathat Ön is a különféle hosszúságú és szélességű kádak között.

A kialakítás mellett az alapanyag is fontos szerepet játszik, de készüljön a kád akár acélból, akár akrilból vagy öntött márványból, nálunk garantáltan megtalálja a tökéleteset, amely maradéktalanul igazodik az otthona stílusához. Letisztult, minimalista, klasszikus, míves, retro és egyéb irányzatokat képviselő termékek közül rendelhet tőlünk gyorsan és egyszerűen, korrekt költségű kiszállítással.

Hab a tortán – ízléses kádparavánok

Ha már megvan a tökéletes kádunk, és fürdőszobánk teljes pompájában ragyog, arra is érdemes ügyelni, hogy a praktikus kiegészítők ne rontsák az összképet. A rohanó hétköznapokban nem mindig jut idő a kényelmes, relaxáló fürdésre, gyakran választjuk helyette a gyors tusolást. Ha zuhanykabin híján erre a kádban kerítünk sort, szükségünk van egy eszközre, ami megakadályozza a víz kifröccsenését. Noha egy zuhanyfüggönnyel is elejét vehetjük a fürdőszoba elárasztásának, egy ízléses és esztétikus kádparaván sokkal jobb választás.

Webáruházunkban a kádjához stílusban és méretben is passzoló, minőségi anyagokból készült, hosszú élettartamú kádparavánt is megtalálja. Válogasson kedvére, és adja le rendelését néhány egyszerű lépésben!